Tilaaminen, toimitus ja palautus

1. Hinnat ja voimassaolo

Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hinnat sisältävät kierrätysmaksun.

2. Kurssisidonnaisuus

Hinnaston hinnat perustuvat nykyiseen valuuttakurssiin. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja valuuttakurssien muuttuessa ilman ennakkoilmoitusta.

3. Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

 Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

 Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

4. Toimitustavat

Vakiotoimitus

Oletustoimitustapa on matkahuolto. Tilaukset toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi kiinteällä 15 € rahtihinnalla tai jakeluna perille 25 € kiinteällä rahtihinnalla. Ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan samana päivänä Matkahuollon kuljetettavaksi (koskee Vantaan päävarastossa olevia tuotteita).

Nopeutettu toimitus

Varmista ennen klo 15.30 tehdyn tilauksen lähteminen Matkahuollon kuljetettavaksi samana päivänä. Kertakorvaus 15 € sekä sovitun toimitustavan todelliset kustannukset. 

Matkahuollon pikatoimitus

Matkahuollon pikapaketilla tilaukset toimitetaan hintaan 30 € + 2 € / kg.

2h perille

Toimitamme paketin Suur-Helsingin alueelle alle 2 tunnissa kiinteällä 49 € rahtihinnalla! 2h perille -palvelu koskee klo 7.00–15.00 tehtyjä tilauksia ja alle 25 kg paketteja. Suur-Helsingin alueeseen kuuluu Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Erikoistoimitukset

Esimerkiksi suurikokoiset paketit ja lavat toimitetaan edullisimmin ja nopeimmin kiitolinjalla. Ennen klo 10.00 tehdyt tilaukset toimitetaan samana päivänä myös useimmilla erikoistoimitustavoilla. Kysy lisää!

5. Toimitusehdot

Hinnat ovat vapaasti rahdinkuljettajalla (FCA Vantaa).

6. Pientoimituslisä

Alle 100 € tilauksiin lisätään pientoimituslisä 5 € / toimitus.

7. Muut palautukset

Tehty tilaus on sitova. Kaikista tuotepalautuksista on sovittava myyjän kanssa. Toimitusmyyntituotteita ei voi palauttaa. Varastotuotteiden osalta tuotepalautuksissa asiakkaalle hyvitetään enintään 75 % tavaran kauppahinnasta. Alle 100 euron palautuksissa käsittelykulut ovat lisäksi 30 €. Tuotepalautukset tulee toimittaa alkuperäisessä kunnossa ja tehdaspakkauksessa ohjeineen ja tarvikkeineen 30 vrk:n kuluessa toimituspäivästä.

8. Takuuehdot

Takuuaika on 24 kuukautta toimituspäivästä, ellei toisin mainita. Takuuaika alkaa tavaran toimituksesta. Takuupalautukset tulee olla palautettuna FSM Oy:lle takuuajan sisällä. Takuu koskee vain valmistus- ja raaka-ainevirheitä. Takuu ei kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia, tai muita välillisiä kustannuksia.

FSM Oy voi valintansa mukaan korjauttaa viallisen tuotteen, vaihtaa viallisen tuotteen ehjään tai vastaavaan tai hyvittää ostohinnan. Mikäli takuupalautukseen toimitetusta tuotteesta ei löydy ilmoitettua vikaa, tarkastuksesta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu ja tarkastettu tuote palautetaan asiakkaalle. Tällöin rahtikustannuksista vastaa asiakas.

Lisätietoa Takuukäsittely –sivulla.

Huolto

Huollossa vaihdettujen komponenttien takuuaika on 6 kk. Mikäli tuotetta ei korjata, kustannusarviosta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu.

9. Yleisehdot

Muilta osin, laitteiden ja palvelujen toimituksiin noudatamme Teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010).

Kaikki mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia.