Usein kysytyt kysymykset hälytysjärjestelmistä

DSC Power NEO

1. Miten DSC Power NEO LCD-näppäimistön kieli muutetaan Suomeksi?
Painamalla < > -painikkeet yhtaikaa pohjaan päästään kielivalikkoon, valitse >-painikkeella haluamasi kieli ja hyväksy painamalla *-painiketta.

DSC Power

2. Miten DSC Power LCD-näppäimistön kieli muutetaan Suomeksi?
Painamalla < > -painikkeet yhtaikaa pohjaan päästään kielivalikkoon, valitse >-painikkeella ”Suomi” ja hyväksy painamalla *-painiketta.
3. Miten kellonaika muutetaan DSC Power LCD-näppäimistöllä?
Näppäile * 6 pääkäyttäjätunnus, paina 1 ja syötä oikea kellonaika ja päivämäärä. Poistu painamalla #-painiketta.
4. Millä kokoonpanolla saadaan parhaiten lähetettyä tekstiviestejä hälytyksistä? Voiko keskusta ohjata tekstiviesteillä? Välittyykö kytkentätiedot viesteillä? Voiko viestien sisältöä muokata?
Hälytykset voidaan välittää tekstiviestinä matkapuhelimeen, kun keskuksena on PC1616 tai PC1864 v4.5 tai uudempi sekä GS2060 tiedonsiirtokortti v1.11 tai uudempi. Tekstiviestiohjaukset toimivat vain Alexor keskuksella. Kaikki keskuksen tapahtumat on mahdollista lähettää tekstiviesteinä. Oletusviestejä voidaan muokata DLS-ohjelmalla.
5. Voiko hälytykset siirtää myös vartiointiliikkeelle?
Hälytykset voidaan siirtää aina vartiointiliikkeeseen soittona (edellyttää joko lankalinjaa tai GSM-moduulia) ja Ethernet- tai GPRS-modeemilla IP-vastaanottimeen.

Bentel Absoluta

6. Miten Absoluta TOUCH-näppäimistön kieli muutetaan Suomeksi?
SD-muistikortille päivitystiedosto v01.50.20 tai uudempi, paina ”Kotipainiketta” yli 3 sekunttia ja päivitä näppäimistö.

7. Mitä tarvitaan, kun halutaan Absolutan etäohjaus puhelimella? Näkyykö hälytykset puhelimessa? Voidaanko puhelimella ohjata hälytyslaitetta?
Tarvitaan Anroid- tai IOS-älypuhelinsovellus ja keskukseen ABS-IP tai ABS-GSM moduuli. Puhelimeen voidaan ottaa vastaan hälytyksiä ja ohjata hälytyslaitetta.

DSC MaxSys

8. Miten kellonaika muutetaan DSC Maxys LCD-näppäimistöllä?
Näppäile pääkäyttäjätunnus, paina 91, syötä oikea kellonaika ja päivämäärä, poistu painamalla #-painiketta.

DSC Alexor

9. Miten DSC Alexor LCD-näppäimistön kieli muutetaan Suomeksi?
Painamalla < > -painikkeet yhtaikaa pohjaan päästään kielivalikkoon, valitse >-painikkeella ”Suomi” ja hyväksy painamalla *-painiketta.

PowerMaster

10. Miten lisätään uusi ilmaisin PowerMaster keskukseen?
Selaa >>-painikkeella kohtaan ”Asentajatila” ja paina OK, näppäile asentajakoodi, selaa >>-painikkeella kohtaan ”Silmukat ja Laitteet” paina OK, selaa >>-painikkeella kohtaan ”Lisää laite” ja paina OK, aseta uuteen ilmaisimeen paristo ja paina ”Enroll”-painiketta kunnes ilmaisimen LED-valo syttyy, vapauta painike ja seuraa keskuksen näytön ohjeita.