Alarmtech

Tuotekoodi: CD400

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 1 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 1 kpl

55,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Asennus

MP400 15,00 €

Tärinäilmaisin CD400 antaa luotettavan suojan oville ja ikkunoille voimalla käytettäviä murtautumistyökaluja vastaan.

Ilmaisimessa on digitaalinen signaalin käsittely kehittyneellä havaitsemisalgoritmilla. Tämä tarkoittaa, että ilmaisimella on korkean havaitsemiskyvyn lisäksi erinomainen immuniteetti ympäristöstä tulevia häiriöitä vastaan.

Herkkyysilmaisin CD400 on helposti säädettävissä potentiometrin avulla. Ilmaisimen toimivuutta testattaessa suosittelemme käytettäväksi testauslaitetta, joka tuottaa oikean murtautumisen kaltaisia taajuuksia.

Tuotekoodi CD400
Tuoteryhmä Tärinäilmaisimet
Valmistaja Alarmtech
EN luokka Taso 2
Pakkauksen korkeus 33 mm
Pakkauksen leveys 39 mm
Pakkauksen pituus 103 mm
Poistuva tuote Kyllä
Lataa tuotekuva

Ilmaisin tunnistaa korkea-amplitudiset ja lyhytkestoiset värähtelyt. Se sisältää pulssilaskurin (valittavissa on 1-4 pulssia), joka hälyttää, kun annettu määrä pulsseja on havaittu. Räjähdyskanava ohittaa pulssilaskurin riippumatta pulssien määrästä ja herkkyysasteesta.

Tärinäilmaisinta voidaan käyttää materiaaleilla, joissa on useampia osia, kuten ovikarmeissa, tiili- tai betoniseinissä, katossa, lattioissa jne. Ilmaisin on varustettu LED-hälytysilmaisimella ja sabotaasikoskettimella, jotka suojaavat kotelon avaamisyrityksiltä.

Asennettaessa betoni- tai betonintyyppisille pinnoille käytä erityistä MP400 asennuslevyä. Kun asennat ilmaisimen ulkotiloihin tai kylmiin tiloihin tulee käyttää WH400 kotelointia.