DSC

Tuotekoodi: BRAVO2

Sähkönumero: 7138366

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 7 päivää

24,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

  • Ostaessasi 6,00kpl saat tuotteen hintaan 17,00 € /kpl

Lisävarusteet:

Kattoasennus

DMC 8,00 €

Linssi

BRAVO-LENS2 7,00 €
BRAVO-LENS3 7,00 €

Seinäasennus

DMW 8,00 €

Liiketunnistusalue 12 x 12 m, 90°

NC

0° - +55°C, 9,5 - 14,5 V DC, maks. 20 mA

EN luokka 2

Sähkönumero 7138366
Tuotekoodi BRAVO2
Tuoteryhmä Liikeilmaisimet
Valmistaja DSC
Asennustapa Pinta-asennus
EN luokka Taso 2
Ilmoituksen tyyppi Passiivinen infrapuna
Pakkauksen korkeus 58 mm
Pakkauksen leveys 65 mm
Pakkauksen pituus 100 mm
Tunnistusalue 90 °
Tuotemerkki DSC
Lataa tuotekuva

DSC PIR-liikeilmaisin sisätiloihin

Bravo2 on erittäin korkeatasoinen liikeilmaisin, joka soveltuu vaativaan yleiskäyttöön toimistoihin, liiketiloihin ja koteihin. Ilmaisin pystyy ainutlaatuisen signaalinkäsittelyjärjestelmän ansiosta erottamaan tehokkaasti todellisen liikkeen erilaisista häiriölähteistä ja ilmavirtauksista.

BRAVO2:n valmistus päättyy. Korvaavina tuotteina tarjoamme:

  • LC-100PI DSC liikeilmaisin, G2
  • QIR200H Inim 2xPIR liikeilmaisin, G2
  • QIRP200H Inim 2xPIR liikeilmaisin, G2, lemmikkieläintunnistuksella

Tarkka tunnistus

Paraskin turvajärjestelmä on niin hyvä kuin sen huonoin rengas. Valitsemalla Bravo -liikeilmaisimet rikosilmoitinjärjestelmääsi varmistat toimivan kokonaisuuden ja saat itsellesi mielenrauhan. Bravon erinomainen tunnistustarkkuus perustuu ainutlaatuiseen, monitasoiseen signaalinkäsittely-ohjelmaan, joka käsittelee nopeasti ja hitaasti tapahtuvat liikkeet. Ja se tekee kaiken tämän sekunnin murto-osassa.

Luotettava toiminta

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°...55°C.

Ei aiheettomia hälytyksiä

Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Testattu maailmanlaajuisesti

Tarkkuuden, luotettavuuden ja erinomaisen häiriönsietokyvyn ansiosta Bravo-ilmaisimet ovat nousseet nopeasti yhdeksi maailman myydyimmäksi passiiviseksi liikeilmaisimeksi. Bravo-ilmaisimet on testattu jo miljoonissa erilaisissa kohteissa - kodeissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa, liikehuoneistoissa - ja erilaisissa ilmastoissa ympäri maailman.