G.SHDSL.bis reititin,2-johdinta
Proscend 5210N on G.shdsl.bis-reititin symmetrisiin kuparipariyhteyksiin. G.Shdsl.bis-tekniikka tarjoaa kehittyneemmän modulaation myötä suurempia nopeuksia yhdelle parille sekä mahdollistaa useiden parien yhdistämisen (bonding) yhdeksi kapasiteeksi. Proscend 5210N toimii yhdellä kupariparilla ja tarjoaa max nopeuden:
  • 1-pari (2-johdin): 15/15 Mbit/s
Proscend 5210N -reititin soveltuu operaattorikäyttöön niin keskus- kuin asiakaspään laitteeksi, sekä rakennusten välisiin point-to-point -yhteyksiin.
328,00 € (ALV 0%)
0
VDSL2 / ethernet muunnin

Nopeaa ja luotettavaa tiedonsiirtoa kupariparissa ja koaksiaalikaapelissa

PLANET Technology on tietoliikennetuotteisiin erikoistunut laitevalmistaja, jonka tuotevalikoima kattaa kaikki tiedonsiirron eri osa-alueet. VDSL2-tekniikkaan PLANET tarjoaa markkinoiden monipuolisimman tuotevalikoiman kattaen kaikki kupariparin ja koaksiaaliverkon tiedonsiirto-toteutukset, kuten huippunopeat internet-yhteydet, IP-tekniikkaan siirtyvät kiinteistöjen automaatioverkot, kameravalvonta jne.

VC-231 tukee erittäin suurta suorituskykyä laajakaistaisen puhelinverkon kanssa. Symmetrinen datanopeus voi olla jopa 100/100 Mbps, kun etäisyys on maks. 300 m. Jopa 1,4 km yhteyksissä voidaan päästä 50/2 Mbps nopeuteen.

189,00 € (ALV 0%)