Flasheye 3D Lidar

Lidar (light detection and ranging) eli valotutka on optinen tutkan kaltainen laite, joka toimii näkyvän valon, lähi-infran tai ultravioletin alueella. Esim. kaukokartoituslaite mittaa kohteen etäisyyden lähettämällä laservalopulssin ja rekisteröimällä ajan, joka kuluu kohteesta heijastuneen pulssin palaamisen. Lidaria voidaan käyttää kaikenlaisessa etäisyyden mittaamisessa mm. robotiikassa, maanmittauksessa, geologiassa, meteorologiassa ja seismologiassa.

Lidar-tekniikan etuja perinteiseen videovalvontaan verrattuna ovat esimerkiksi täysi 360° valvontasektori, toimivuus myös heikossa näkyvyydessä sekä pitkän matkan valvonnassa ja korkea luotettavuus matalista ylläpitokustannuksista huolimatta.

Flasheye Acuity käyttää 360° lidar-sensoreita luodakseen todenmukaisen kuvan ympäristöstä. Kolmiulotteinen kuva mahdollistaa luotettavan valvonnan, seurannan ja tunnistuksen. Järjestelmä on helppo asentaa: vain sensorin asennus ja kaapelin kytkentä, ja olet valmis vastaanottamaan hälytyksiä turvajärjestelmääsi.

Flasheyen tavoite on tuoda uusin ja paras tekniikka kaikkien saataville, joten ohjelmisto ei ole sidottu mihinkään tiettyyn lidar-sensorivalmistajaan. Asiakas voi siis vapaasti valita ratkaisuunsa parhaiten sopivat anturit. Esimerkkejä sensoreiden tuotemerkeistä ovat mm. Ouster, Blickfield ja Velodyne.

Tuoteryhmässä ei ole tuotteita.