Hälytysjärjestelmät

FSM on hälytysjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa – kiitos luotettavien ja monipuolisten hälytysjärjestelmälaitteiden, helpon asennettavuuden ja käytön sekä asiantuntevan tukipalvelumme.

Tarjoamme maailman johtavien valmistajien turvajärjestelmät kiinteistöjen suojaukseen ja ohjaukseen, aluevalvontaan, henkilöturvallisuuteen sekä kulunohjaukseen. Eri valmistajien tuotteet on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin, kuten kotiin, toimistolle, teollisuuteen, julkisiin tiloihin ja liikkuviin kohteisiin.

Kattava turvajärjestelmä saadaan liitettäessä järjestelmään liikeilmaisimet, ryöstöpainikkeet, paloilmaisimet, kosteusilmaisimet, magneettikoskettimet, lasirikkoilmaisimet ja tärinäilmaisimet. Lisäksi hälytinjärjestelmiin on liitettävissä esimerkiksi valvontakamerat, valojen ohjaus sekä lämpötilan ja ilmanlaadun valvonta. Saatavilla on kaapeloitavia ja langattomia hälytinjärjestelmiä sekä näiden yhdistelmiä. 

Murtohälytin ilmoittaa tapahtumista kiinteistön omistajalle, vartiointiliikkeeseen tai hälytyskeskukseen. Järjestelmiä voidaan ohjata paikallisesti tai etänä pilvipalvelusta tai mobiilisovelluksesta. 

Tutustu myös akkuihin ja virtalähteisiinTilaa heti tai kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme
Tarkempaa tietoa hälytysjärjestelmistä ja niiden asennuksesta voit lukea Finanssialan murtohälytinjärjestelmien turvallisuusohjeesta, Turva-alan yrittäjien suunnitteluoppaasta sekä Finanssialan turvallisien laitteiden listoista.

Hälytysjärjestelmät