Inim

Tuotekoodi: HP330BA000140

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 15 kpl
Keskusvarasto: 13 kpl
Vantaan myymälä: 2 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

168,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Kompakti poistumisvalo, 30 m, jatkuva valaisu, väyläohjattu. IP40. Yhden tunnin akkuaika.

  • Akku 3,2 V / 1,5 Ah, kesto 1 h
  • Jatkuva valaisu
  • IP40
  • Latausaika 6 h

Poistumisvalo kiinnittyy yhdellä kiinnikkeellä, joten se soveltuu kaikkiin asennusolosuhteisiin. Valon havaintoetäisyys on 30 m kansainvälisen turvamerkkien standardin mukaan (ISO 7010).

Huom! Tuote ei sisällä opastemuovia. Voit valita sen tilauksellesi lisävarusteista.

Tuotekoodi HP330BA000140
Tuoteryhmä Opastevalaisimet BUS-230V
Valmistaja Inim
Pakkauksen korkeus 55 mm
Pakkauksen leveys 103 mm
Pakkauksen pituus 357 mm
Lataa tuotekuva

Valot voivat katketa milloin tahansa, kun sitä vähiten odottaa. Esimerkiksi sääolosuhteiden, tulipalon, työmaiden tai jopa sähköverkon ylikuormittumisen takia. Poistumisvaloilla varmistat poistumisteiden näkyvyyden rakennuksesta poistumisen helpottamiseksi ja turvaamiseksi.

Tekniikka 

Harperin poistumisvalot käyttävät uuden sukupolven LED-valoja, joille on annettu jopa 50 000 tunnin käyttöaika. LEDit palavat kirkkaana, mutta eivät häikäise ja ne kuluttavat vähän sähköä. Harperin poistumisvaloissa on LiFePO4 akut, jotka ovat pienikokoisia ja ympäristöystävällisempiä, kuin tavalliset nikkeli-kadmium tai nikkeli-metalli akut.

Valikoima

Harper-sarja tarjoaa ison valikoiman LED-poistumisvaloja. Malleista löytyy erilaisia autonomisia ja eri kotelointiluokalla olevia valoja, joten sopiva tuote löytyy jokaiseen tarpeeseen. Kahta eri toimintamallia on saatavilla:

  • Jatkuva: poistumisvalot pysyvät päällä koko ajan sähkönsyötöstä riippumatta. Tämä on normaalisti vaatimuksena poistumisreiteille.
  • Ei-jatkuva: poistumisvalot kytkeytyvät päälle vasta, kun sähkönsyöttö katkeaa.

Versiot 

  • Akkuvarmennetut: kytketään 230 V AC verkkoon. Käyttää akkua, kun sähkönsyöttö katkeaa. Akku on laitteen sisällä.
  • Itsetestaavat: poistumisvalossa on mikroprosessori, joka hallinnoi laitetta (On/Off), sen toimintoja ja akkua. Laite suorittaa toiminnan testauksen joka toinen viikko sekä akun testin joka 28. päivä. Tällä tavoin asentaja voi suorittaa huoltotoimenpiteet tarkasti ja vaivattomasti, sillä laite ilmoittaa jokaisesta havaitsemastaan viasta.
  • Väyläohjatut: valoissa on käyttöliittymä joka on sähköisesti eristetty muusta sähköpiiristä. Tämä mahdollistaa ohjauksen väylää pitkin ja jatkuvan valvonnan suoraan käyttöpaneelista. Tapauksissa, joissa yhteys käyttöpaneeliin on estynyt, valo jatkaa itsenäiesti normaalia toimintaa ja noudattaa testisykliä.
  • Keskusakustolliset: ei omaa akkua vaan kytketään osaksi isompaa akustoa. Toimivat 160-260 V AC-jännitteellä ja voidaan käyttää tavallisina poistumisvaloina tai osana keskitettyä valvontajärjestelmää.

Testipainike 

Monissa Harperin laitteissa on painike, jota painamalla voi suorittaa monia toimintoja. Painamalla nappia kerran, laite suorittaa toiminnan testauksen. Pitämällä nappia pohjassa 5 sekuntia, laite suorittaa autonomiatestin.

Jatkuvasti valaisevissa valoissa pitämällä painiketta 2 sekuntia pohjassa himmentää kirkkautta maksimista aina 10 % asti. Hätätilanteessa laite palaa kuitenkin täydellä kirkkaudella.