Inim

Tuotekoodi: NEXUS/3GP

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 4 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 4 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

329,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


3G/LTE, 2G Fallback (GSM/GPRS)

VoLTE-yhteensopiva

Ääni-, tekstiviesti-, DTMF-, CID ja SIA-IP

Pilvipalvelu ja mobiilisovellukset

10° - +40°C, 67 x 108 x 24 mm

Tuotekoodi NEXUS/3GP
Tuoteryhmä Inim Prime
Valmistaja Inim
EN luokka Taso 3
Poistuva tuote Kyllä
Tuotelaji Tiedonsiirtolaite
Lataa tuotekuva

Poistuva tuote, saatavilla vain rajoitettu erä. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nexus/3G-modeemi toimii 3G-verkossa ja 3G-verkon puuttuessa suorittaa varajärjestelmiä 2G GSM/GPRS-verkoissa. Modeemi on täysin integroitu ohjausyksiköihin iBUS-väylän kautta, ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Huom! Nexus/3G-modeemeilla SMS-viestien lähetys ei toimi GPRS-tilassa operaattorien toimintamuutosten vuoksi. Internet-yhteys pilvipalveluun toimii kuitenkin kaikissa malleissa. Suosittelemme Nexus/4G-modeemeja, joissa tätä rajoitusta ei ole.

Nexus-toiminnot (ääni-, tekstiviesti-, DTMF- ja SIA-IP -valvontaprotokollat) antavat sinun suorittaa komentoja, jotka lähetetään ohjauspaneelille tekstiviestillä tai tunnistamalla soittonumero. Nexus/3G ja Nexus/4G tarjoavat myös tarvittavat viestintäkanavat INIM-pilveen. Käyttäjä voi ohjata järjestelmää InimHome-sovelluksella komentojen lähettämiseen ja push-ilmoitusten vastaanottamiseen.

Asentajan hallintaan on IniTechSecurity-sovellus ja PrimeSTUDIO-ohjelmointiohjelmisto. Nexus voi toimia sekä päälaitteena tapahtumailmoituksissa että varalaitteena. SIM-kortin toimittajan verkon kattavuus on aina suositeltavaa analysoida asennuspaikassa. Nexus/3G/4G on tapahtumiensiirtojärjestelmien EN50136-standardin ATS-6 -luokan mukainen.


Nexus/3GP mahdollistaa I-BUS-laitteiden yhdistämisen 3G-verkkoon. Laitteen kuori on täysin suojattu ja laite on akkuvarmistettu, joten sähkökatkojen aikana laite toimii itsenäisesti virransäästötilassa.

  • Tuetut verkot: GSM, GPRS, 3G
  • Mitat: 110 x 193 x 27 mm
  • Paino (ilman akkua): 180 g