Tuotekoodi: NEXUS/3GU

Toimitettavissa verkosta: 9 kpl
Vantaan myymälä: 3 kpl
Nokian myymälä: 3 kpl

232,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Nexus-modeemeita on saatavana eri malleina, jotka tarjoavat yhteyden 2G-, 3G- ja 4G/LTE-matkapuhelinverkkoihin. Nexus/3G toimii 3G-verkossa ja 3G-verkon puuttuessa suorittaa varajärjestelmiä 2G-verkoissa. Nexus/4G toimii 4G/LTE-verkossa ja 4G-verkon puuttuessa suorittaa varajärjestelmiä 2G-verkoissa.

Täysin integroitu ohjausyksiköihin iBUS-väylän kautta, ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Nexus-toiminnot (ääni-, tekstiviesti-, DTMF- ja SIA-IP -valvontaprotokollat) antavat sinun suorittaa komentoja, jotka lähetetään ohjauspaneelille tekstiviestillä tai tunnistamalla soittonumero. Nexus/3G ja Nexus/4G tarjoavat myös tarvittavat viestintäkanavat INIM-pilveen. Käyttäjä voi ohjata järjestelmää InimHome-sovelluksella komentojen lähettämiseen ja push-ilmoitusten vastaanottamiseen. Asentajan hallintaan on IniTechSecurity-sovellus ja PrimeSTUDIO-ohjelmointiohjelmisto. Nexus voi toimia sekä päälaitteena tapahtumailmoituksissa että varalaitteena.

SIM-kortin toimittajan verkon kattavuus on aina suositeltavaa analysoida asennuspaikassa.

Nexus/3G/4G on tapahtumiensiirtojärjestelmien EN50136-standardin ATS-6 -luokan mukainen.

Tuotekoodi NEXUS/3GU
Tuoteryhmä Inim Prime
Valmistaja Inim
Lataa tuotekuva
Nexus/3GU mahdollistaa I-BUS-laitteiden yhdistämisen 3G-verkkoon. Laite on tarkoitettu ohjausyksikön sisälle asennettavaksi.

  • Tuetut verkot: GSM, GPRS, 3G
  • Mitat: 67 x 108 x 24 mm
  • Paino: 77 g