Inim

Tuotekoodi: NEXUS/4GU

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 2 kpl
Keskusvarasto: 2 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

318,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Nexus/4GU on tarkoitettu asennettavaksi ohjausyksikön keskuskoteloon.

 • Tuetut verkot: 4G/LTE, 2G Fallback (GSM/GPRS)
 • VoLTE-yhteensopiva (Voice over LTE, vaatii tuen myös operaattorilta)
 • Laajakaista-antenni (2G-4G)
 • PRIME iBus väyläliitäntä
 • Turvallinen laiteohjelmistopäivitys
 • PC-, tabletti- ja puhelinkäyttö (INIM HOME -sovelluksella): - Skenaarioiden, vyöhykkeen ja alueen hallinta - Interaktiiviset ja muokattavat kartat - Suora ONVIF-verkkokameran hallinta - Sähköpostin lähetys - Verkkokameratapahtumien arkistointi - Ajastimen näyttö - Tapahtumaloki
 • Käyttölämpötila-alue: -10° - +40°C
 • Mitat: 110 x 67 x 24 mm
 • Paino: 77 g
Tuotekoodi NEXUS/4GU
Tuoteryhmä Inim Prime
Valmistaja Inim
EN luokka Taso 3
Tuotelaji Tiedonsiirtolaite
Lataa tuotekuva

Nexus 4G-modeemi tarjoaa yhteyden 2G- ja 4G/LTE-matkapuhelinverkkoihin.

CID- ja SIA-IP-protokollat tarjoavat sekä asentajalle että käyttäjälle pääsyn Inim Cloud- ja APP-palveluihin. Tukee ääni- tai digitaalipuheluita, äänivalikon DTMF-komentoja sekä automaattisia tai muokattavia SMS-tekstiviestejä jokaiselle tapahtumalle. Keskuskortti voi myös vastaanottaa SMS-tekstiviestinä lähetettyjä komentoja, myös tietyn soittajan numeron (CallerID) tunnistamisen avulla.

Nexus/4G mahdollistaa keskuskortin hallinnan GSM/GPRS/4G-verkon kautta. Se muodostaa yhteyden IP-osoitteeseen, joka on ohjelmoitu ohjauspaneeliin asennuksen aikana, tai toiseen IP-osoitteeseen, jonka asennusohjelma voi ajoittain päättää ja asettaa lähettämällä yksinkertaisen tekstiviestin. Tekstiviestin vastaanottamisen jälkeen tietokone muodostaa yhteyden etäpostitoimistoon käyttäen määritettyä IP-osoitetta. Siten on mahdollista aktivoida etäohjelmointi-istunto ohjauspaneelin ohjelmoinnin lukemiseksi/kirjoittamiseksi.

Prime Studio -etäohjelmointi Inim-pilvipalvelun kautta Nexusta voidaan käyttää joko päälaitteena tiedonsiirtoyhteyden muodostamiseen/pilveen tai varmuustiedonsiirtona, jos LAN tai PRIMELAN kanava menettää yhteyden.

Tiedonsiirto ATS-kategorian liitettävien siirtolaitteiden kanssa: PRIMELAN, PRIMEWIFI, NEXUS, PRIME-KESKUSKORTTI SPT (Supervised Premise Transceiver), jota voidaan käyttää ATS:n (Alarm Transmission System) luomiseen standardien EN 50136-1 ja EN 50136-2 määritelmien mukaisesti. Eri kokoonpanoilla ja pääviestintäkanavalla saavutettavien ATS-luokkien vastaavat parametrit esitetty kuvan taulukossa. Nexus/4G on tapahtumiensiirtojärjestelmien EN50136-standardin ATS-6 -luokan mukainen.

SIM-kortin toimittajan verkon kattavuus on aina suositeltavaa analysoida asennuspaikassa. Paras suorituskyky saavutetaan, jos käytettävä liittymä tukee 4G VoLTE -palvelua. Voit tarkistaa, onko 4G VoLTE -palvelu saatavilla:

 • Soita äänipuhelu SIM-kortilla älypuhelimella tai Nexus/4G:llä
 • Tarkista, että laite pysyy puhelun aikana 4G/LTE-verkossa 

Muistutamme, että 4G-verkon puuttuessa laite jatkaa toimintaansa 2G-verkossa. Jos sinulla ei ole 2G-verkkoa tai VoLTE-palvelua 4G:ssä. äänipuhelu ei ole mahdollinen.

Paras tapa kytkeä yhteydet on käyttää INIM-IP-4G-RUT / TCP:IP ethernet tiedonsiirtoa