Inim

Tuotekoodi: SMARTLOGOS30M

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 1 kpl
Keskusvarasto: 1 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

108,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Jopa 30 min äänitettyjä viestejä (500 viestiä)

Automaattivastaukset (muokattavat)

Äänimuistio: 1 viesti Joy/MAX-näppäimistölle

Tukee myös sisäpuhelutoimintoa

20 x 20 x 15 mm

Tuotekoodi SMARTLOGOS30M
Tuoteryhmä Inim Prime
Valmistaja Inim
EN luokka Taso 3
Pakkauksen korkeus 20 mm
Pakkauksen leveys 43 mm
Pakkauksen pituus 76 mm
Tuotelaji Keskuksen lisäosa
Lataa tuotekuva

Äänikortti SmartLiving ja Prime-asemiin, pitää tallessa jopa 30 minuuttia äänitettyjä viestejä (500 viestiä). Kortti tarjoaa myös automaattisen vastaajan, joka on käyttäjän muokattavissa. Viestejä voi tallentaa näppäimistön tai PC-ohjelmiston kautta mikrofonilla, wav-tiedostosta tai tekstistä. Teksti puheeksi -toiminnon avulla voit tallentaa viestejä yksinkertaisesti kirjoittamalla vastaavan tekstin ja luomalla ääniviestin tietokoneen kautta.

Muita mielenkiintoisia toimintoja ovat Ääni-valikko GSM:n kautta ja Ääni-valikko näppäimistöllä, jotka ohjaavat käyttäjää helposti kaikissa toiminnoissa. Äänikehotteet ovat jo mukana eivätkä vaadi ohjelmointia. Käyttäjälle tarvitsee vain asettaa valikko. Tämä menetelmä eliminoi kaikki normaaliin äänitallennukseen liittyvät vaikeudet.

Järjestelmä luo puhevalikon automaattisesti käyttämällä valittuja valmiiksi nauhoitettuja viestejä. Tällä tavalla valikko on erittäin tehokas ja antaa käyttäjille mahdollisuuden olla helposti yhteydessä järjestelmään riippumatta siitä, ovatko he näppäimistöllä vai kytkettynä ohjaukseen matkapuhelimen avulla.

SmartLogos30M:n ansiosta Inim-järjestelmä pystyy varoittamaan järjestelmän käyttäjiä tapahtumista. Tämä on hyödyllistä, kun on välttämätöntä ilmoittaa käyttäjälle vioista tai varoittaa käyttäjää poistumaan suojatulta alueelta viritystoiminnon jälkeen, tai varoittaa käyttäjää sammuttamaan järjestelmä viivästetyn tuloalueen rikkomisen jälkeen (syöttöajan aikana).


  • Jopa 30 minuuttia ääniviestejä
  • Jopa 500 ääniviestiä (400 etukäteen äänitettyä)
  • Automaattivastaukset (muokattavat)
  • Äänimuistio: 1 viesti Joy/MAX-näppäimistölle
  • Tukee myös sisäpuhelutoimintoa
  • Viestien äänitys Joy/MAX-näppäimistöillä
  • Viestin äänitys PC-ohjelmalla: mikrofoni, .waw-tiedosto tai tekstistä-puheeksi
  • Mitat: 20 x 20 x 15 mm
  • Paino: 10 g