Inim

Tuotekoodi: FLEX5/R

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 5 kpl
Keskusvarasto: 2 kpl
Vantaan myymälä: 3 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

96,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


INIM i-BUS -väylään suunnitelluilla erikoislaitteilla

Hallitaan kotiautomaatioympäristöä

Mahdollistaa 5 ylimääräistä relelähtöä

Lähdöt konfiguroitavissa reletyyppiseksi

Virranrajoitin, ylijännitesuoja, relelähdöt

Tuotekoodi FLEX5/R
Tuoteryhmä Inim Automaatio
Valmistaja Inim
EN luokka Taso 3
Tuotelaji Keskuksen lisäosa
Lataa tuotekuva

INIM i-BUS -väylään suunnitelluilla erikoislaitteilla voidaan helposti hallita ja automatisoida koti-automaatioympäristön monia näkökohtia: käynnistää ja säätää ympäristön valaistusta, avata portti tai autotallin ovi, säätää huoneen lämpötiloja tai vaikkapa murtorullaverhojen hallintaa/valvontaa.

INIM-automaation laajennusten avulla voit hallita ammattimaisesti KNX-rajapinnalla rakennuksen turvallisuuden lisäksi myös sen automaatiota.


Flex5/R -lisävarustemoduuli tarjoaa INIM-ohjauspaneelille viisi ylimääräistä relelähtöä keskusten DIN-kiskoon. Jokaista lähtöä voidaan ohjata ohjausyksikköön ohjelmoitujen kokoonpanojen avulla (sekä 0-253 V AC, 50/60Hz vaihtovirtaa- että 0-253 V DC tasavirtaa enintään 16 A) ja sen avulla voidaan jopa paikallisesti tarkistaa yksittäisten lähtöjen tila. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erityisen sopivan automaatiosovelluksiin.

Lähdöt voidaan konfiguroida ohjausyksikössä reletyyppiseksi lähdöksi. Lähdöllä on anturi, joka mittaa absorboituneen virran kuormasta (AC / DC), sekä eristää päätelaitteen galvaanisesti. Lähdön jokaiselle liittimelle suoritetuista mittauksista annetaan käyttökelpoiset sähköiset parametrit sekä kosketusnäytöllä varustetulta näppäimistöltä paikallisesti (Komento-osion kautta) että etänä selaimesta tai ohjelmistosta.

INIM-järjestelmien hallinta: kuormalle syötetty jännite, kuorman absorboima teho, kulutus (kWh). Jokainen lähtö on varustettu erilaisilla suojaustekniikoilla: virranrajoitin, varistori ylijännitesuoja, relelähdöt.

Jos virransyöttö i-BUS -linjasta oheislaitteisiin ja antureihin on riittämätön, lisätään Inim SPS12060XG3 tai SPS12160XG3 akkuvarmennettu virtalähde. Kaikissa 240 V AC kytkennöissä tulee varmistaa sähköturvallisuus ja maadoitus, sekä I-BUS -väylän kytkentäkaapelin hyväksyntä (kaksoissuojaus) 240 V AC DIN-kisko sähkökeskusasennuksissa.

  • Hehkulamput: Enintään 8 A
  • Loistelamput: Enintään 0,5 A
  • LED-lamput: 100 W @ 230 V AC
  • Elektroniset muuntajat: 4 A
  • Moottorit (cosφ min 0,6): 3.5 A
  • Mitat: 88 x 90 x 58 mm
  • Paino: 180 g