Tuotekoodi: FLEX5/U

Toimitettavissa verkosta: 7 kpl
Vantaan myymälä: 2 kpl
Nokian myymälä: 2 kpl

54,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Tulo- ja lähtölaajennuskortti

Hälytysjärjestelmäkeskuksen sisälle

Tuotekoodi FLEX5/U
Tuoteryhmä Inim Prime
Valmistaja Inim
Lataa tuotekuva
Flex5-laajennuskortti lisää PRIME-järjestelmässä käytettävissä olevien tulojen (vyöhykkeiden) tai lähtöjen määrää. Kortti vastaanottaa komentoja ja virtaa I-BUS -väylän kautta. Osoite annetaan kortin DIP-kytkimellä.

Kaapelointisuositus KLM 4*0,8. Laitteen virtalähde ja kaksi lisäteholähtöä on suojattu oikosululta ja ylikuormitukselta.

Flex5-laajennuskortissa on 5 kpl i/o-liittimiä, joita voidaan käyttää joko vyöhykkeinä tai lähtöinä. Jos ohjelmoitu tuloiksi, liittimet 1–5 hyväksyvät tulo-lähtö-kaksoisalue-ohjattu lähtö. Liitin "T5" voidaan määrittää himmentimeksi, jonka avulla voidaan säätää analogiseen laitteeseen syötettyä jännitettä (teollisuusstandardi 0-10 V). Tämä kokoonpano on mahdollista asettaa kortin liittimellä. Jos T1-T5 ohjelmoidaan lähdöiksi, nämä liittimet antavat ulostulona 150 mA.

Flex5-laajennuskortissa on sisäänrakennettu signalointisummeri, joka voidaan aktivoida erikseen liittimistä tai ohjata T1 tulotilalla. Laite on suojattu avautumiselta ja irrottamiselta (nämä suojaukset voidaan tarvittaessa ohjelmoida pois käytöstä).

Varastossa
59,00 € (ALV 0%)