Inim

Tuotekoodi: ASUNTOTURVA-PALO-KIT

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 20 kpl
Keskusvarasto: 20 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

2666,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


2 x 240 osoiteilmaisinpistettä (2 silmukkaa)

Akkuvarmistus 2 x 21 Ah/12 V

2 x lämpö-/savuilmaisin, sireenikannat

Erillinen mykistyspainike

4G-reititin

Asuintilojen paloturvallisuuteen suunniteltu osoitteellinen paloilmaisinjärjestelmä sisältää akkuvarmistetun palokeskuksen, kaksi savu- ja lämpöilmaisimen yhdistelmää kantaäänihälyttimillä, erillisen ääniohjaus- ja mykistyspainikkeen ja 4G-reitittimen.

Järjestelmän keskuksena toimii Previdia Compact, jonka innovatiivisuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät siitä edistyneen ratkaisun asuintilojen turvaamiseksi.

  • 2 x 240 osoiteilmaisinpistettä (2 silmukkaa, 240 osoitepaikkaa)
  • Integroitu virtalähde, 4 A
  • Vankka metallikaappi, jossa etupaneeli muovia
  • Mitat: 497 x 380 x 97 mm
  • HORNET+ -verkkoyhteyksien liitännät muihin ohjauspaneeleihin tai kauko-ohjaimiin, jotka on integroitu emokorttiin

EM600, niin sanottu hush button, on osoitteellinen mykistys- ja ääniohjauspainike. Sitä käytetään asuinrakennuksissa huoneistoissa, joissa on ED300 paloilmaisimilla ja sireenikannoilla varustettu osoitteellinen Previdia-paloilmaisinjärjestelmä.

Hälytyksen sattuessa ääniviesti varoittaa asukkaita vaarasta. Vikahälytysten yhteydessä, esim. keittiössä, voidaan äänihälytys hiljentää painamalla EM600 -mykistys- ja ääniohjauspainiketta. Hälytys voidaan hiljentää kolme kertaa peräkkäin, minkä jälkeen äänihälytys lähtee koko asuinrakennukseen Previdia-keskuksen kautta. Vikahälytykset on mahdollista vaimentaa ohjelmoinnilla, jolla voidaan määrittää vikahälytyksen vaimennuksen kesto.

ED300 monikriteeri-ilmaisin voidaan ohjelmoida toimimaan joko optisena savuilmaisimena, lämpöilmaisimena tai molempien yhdistelmänä. Uusinta teknologiaa oleva suoritin mahdollistaa vaativat laskenta-algoritmit, jotka vähentävät aiheettomia hälytyksiä.

Ilmaisimen piirilevy on täysin pinnoitettu likaantumisen ja hapettumisen ehkäisemiseksi, ja savuntunnistuskammio on suojattu hyönteisiltä, likaantumiselta sekä tiivistyvältä kosteudelta. Kammio on kuitenkin helppo avata puhdistusta varten.

RUT200 4G-reititin tarjoaa TCP/IP- ja 2G/4G-tiedonsiirtoyhteyden Inim Previdia-keskukselle. Sen ansiosta saat käyttöösi seuraavat ominaisuudet:

  • Inim Cloud -pilvipalvelut (Push-viestit ja sähköposti)
  • Sovellukset (Inim HOME App ja Inim Fire App)
  • DHCP-, NTP- ja AES-salaus
  • Ethernet TCP/IP: CID, SIA-IP -tiedonsiirto