Southwest Microwave

Tuotekoodi: 316-POE

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

6180,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Erinomainen havaitsemisteho, kantama 122 m

Digitaalisen signaalin anturit laukaisevat hälytyksen

Integrointi IP/PoE-järjestelmiin

Selainpohjainen asennustyökalu

Tuotekoodi 316-POE
Tuoteryhmä Southwest aitavalvonta
Valmistaja Southwest Microwave
Lataa tuotekuva

INTREPID 316-POE on IP-pohjainen älykäs mikroaaltoanturiteknologiaan perustuva järjestelmä, jota käytetään aitavalvonnassa pitkällä kantamalla.

Kaikkiin sääolosuhteisiin soveltuva, Power-over-Ethernet (PoE) -anturit tekevät luotettavasta aitavalvonnasta entistä helpommin saavutettavissa olevan, yhdistämällä radiotaajuustunnistustehokkuuden turvalliseen verkkoyhteyteen.

Aitavalvontaa käytetään:

  • Alueiden rajaamisessa
  • Porteilla ja sisäänkäynneillä
  • Seinillä ja katoilla

Aitavalvonnalla on erinomainen havaitsemisteho, jonka kantama yltää aina 122 metriin asti. Aitavalvontaa käytetään halutun alueen suojaamiseen tunkeilijoilta.

Anturien välisen digitaalisen signaalin erinomainen suorituskyky kykenee erottelemaan tunkeilijan erilaiset profiilit, kuten kävelevät, juoksevat tai hyppäävät tunkeilijat, ympäristön häiriötekijöiden joukosta. Tunkeilijan ylitettyä aitavalvonnan digitaalisen signaalin, anturit laukaisevat välittömästi hälytyksen.

Aitavalvonnan suojausominaisuus ilmoittaa myös, kun laiteasetuksiin tehdään muutoksia. Muutoksia tehtäessä on varmistettava, että hyväksytyt muutokset myös otetaan käyttöön.

Käyttämällä samaa Ethernet-kaapelia sekä virtaan että tiedonsiirtoon, jokainen anturi toimii verkkoelementtinä, mikä vähentää merkittävästi johdotusvaatimuksia ja integroituu saumattomasti muihin IP/PoE-pohjaisiin turvalaitteisiin, kuten kameroihin ja kulunvalvontajärjestelmiin.

Anturissa on kiinteä verkkopalvelin asennusta ja hallintaa varten, ja se tukee useita portteja sekä istuntoja. Anturien konfigurointi, kohdistaminen ja testaus hoidetaan sulautetulla selainpohjaisella asennustyökalulla (IST), mikä eliminoi ohjelmiston asennuksen tarpeen ja yksinkertaistaa laitteen hallintaa sekä diagnosointia.