Tuotekoodi: 316-POE

Toimitettavissa verkosta: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl
Saldovahti

5331,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Southwest Microwave on laajentanut älykkäiden mikroaaltoanturiteknologioiden valikoimaa ottamalla käyttöön IP-pohjaisen INTREPID ™ -mallin 316-POE, jota käytetään aitavalvonnassa pitkällä kantamalla. Nämä kaikkien sääolosuhteiden, Power over Ethernet (POE) -anturit tekevät luotettavasta aitavalvonnasta entistä helpommin saavutettavissa olevan, yhdistämällä kentällä todistetun radiotaajuustunnistustehokkuuden turvallisella verkkoyhteydellä.

Aitavalvontaa käytetään:

 • Aluaiden rajaamiseen
 • porteille ja sisäänkäynneille
 • Seinille ja katoille

 • Tuotekoodi 316-POE
  Tuoteryhmä Aitavalvonta
  Valmistaja Southwest Microwave
  Lataa tuotekuva
  Aitavalvonnalla on erinomainen havaitsemisteho, jonka kantama yltää aina 122 metriin asti. Aitavalvontaa käytetään halutun alueen suojaamiseen tunkeilijoilta. Anturien välisen digitaalisen signaalin erinaomainen suorituskyky kykenee havaitsemaan tunkeilijan erilaiset profiilit, kuten kävelevät, juoksevat tai hyppäävät tunkeilijat, ympäristön häiriötekijöiden joukosta.

  Tunkeilijan ylitettyä aitavalvonnan digitaalisen signaalin, anturit laukaisevat välittömästi hälytyksen. Myös aitavalvonnan suojausominaisuus ilmoittaa, kun laiteasetuksiin tehdään muutoksia. Muutoksia tehtäessä on myös varmistettava, että hyväksytyt muutokset otataan käyttöön.

  Käyttämällä yhtä Ethernet-kaapelia virran ja tiedonsiirtoon, jokainen anturi toimii verkkoelementtinä, joka vähentää merkittävästi johdotusvaatimuksia ja integroituu saumattomasti muihin IP / POE-pohjaisiin turvalaitteisiin, kuten kameroihin ja kulunvalvontajärjestelmiin. Anturissa on kiinteä verkkopalvelin asennusta ja hallintaa varten, joka tukee useita portteja ja istuntoja.

  Anturien konfigurointi, kohdistaminen ja testaus hoidetaan sulautetulla selainpohjaisella asennustyökalulla (IST), mikä eliminoi ohjelmiston asennuksen tarpeen ja yksinkertaistaa laitteen hallintaa tai diagnosointia.