Tuotekoodi: EI1529RC

Sähkönumero: 7137737

Toimitettavissa verkosta: 17 kpl
Vantaan myymälä: 7 kpl
Nokian myymälä: 1 kpl

43,00 € (ALV 0%)

Kaapeloitava etäohjain: testi, hiljennys ja paikannus

Sähkönumero 7137737
Tuotekoodi EI1529RC
Tuoteryhmä Etäohjaimet
Valmistaja EI Electronics
Yhteensopivat palovaroittimet EI140-sarja, EI160-sarja, EI2110
Varmennustapa Ei mitään
Lataa tuotekuva
EI1529 on kaapeloitava etäohjain EI160-sarjan ilmaisimille, sekä EI2110 ja EI261ENRC ilmaisimille. Ilmaisimien testaus ja ohjaus sujuu vaivattomasti EI1529 etäohjaimella. Ohjaimessa on kolme painiketta: paikannus, testi ja vaimennus.

TESTI - Testipainikkeen (TEST) painaminen simuloi palovaroittimen oman testipainikkeen käyttöä. Kun painetaan etäohjaimen testipainiketta, järjestelmä testaa kaikki ilmaisimet, jotka on kytketty etäohjaimen kanssa.

HILJENNYS - Hiljennyspainike (HUSH) vaimentaa hälyttäneet ilmaisimet noin 10 minuutin ajaksi, jonka jälkeen järjestelmä palautuu automaattisesti normaalitilaan. Hiljennystoiminto ei estä ilmaisimien toimintaa, vaan muuttaa niiden herkkyysasetuksia. Havaitessaan suuren määrän savua, palovaroittimet hälyttävät myös hiljennysajanjakson aikana.

PAIKANNUS - Paikannusnapin (LOCATE) painaminen hälytyksen yhteydessä hiljentää kaikki muut palovaroittimet, paitsi ensimmäisenä hälyttäneen. Tällöin palon alkuperän selvittäminen nopeutuu huomattavasti. Jos järjestelmässä on tapahtunut hälytys asukkaan poissa ollessa, paikannusnapin painaminen ilmoittaa hälyttäneen ilmaisimen, vaikka itse hälytys olisi jo lakannut soimasta. Tyhjentääksesi hälytysmuistin pidä yhtäaikaisesti sekä paikannus- että testipainikkeita pohjassa viiden sekunnin ajan.