Tuotekoodi: AD800-AM

Toimitettavissa verkosta: 5 kpl
Vantaan myymälä: 3 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

129,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

AD800-AM on uuden sukupolven, Anti-Mask -toiminnolla varustettu akustinen lasinrikkoilmaisin. Se täyttää uuden EN 50131-2-7-1:2012, Grade 3 -standardin vaatimukset, mikä vastaa korkean turvatason kohteiden suosituksia.

Ilmaisin on kehitetty havaitsemaan yritykset päästä suojatulle alueelle rikkomalla ikkuna- tai lasipintaa.

Tuotekoodi AD800-AM
Tuoteryhmä Lasirikko
Valmistaja Alarmtech
Virrankulutus 12 mA (12 V), 7,3 mA (24V)
Lämpötila-alue 5°...40° C
Mitat 68 x 40 x 109 mm
Virransyöttö DC 7 - 30 V
Soveltuvuus, IP- ja IK-suojaus IP31
Hälytyslähtö NC
Soveltuvuus Sisätiloihin
EN luokka Taso 3
Lataa tuotekuva


Ilmaisin perustuu viimeisimpään mikroprosessitekniikkaan ja siinä on tietty määrä kehittyneitä algoritmeja, jotka hyödyntävät huoneen akustiikkaa (Digital Room Compensation, DRC). Näiden algoritmien ansiosta ilmaisin voi erottaa rikotusta lasista tulevan signaalin muista häiritsevistä signaaleista.

AM800-AM kuuntelevassa lasinrikkoilmaisimessa on aktiivinen Anti-Mask -toiminto (peittämissuojattu) erillisellä relelähdöllä laajennettua turvallisuutta varten. Mikrofonin tai äänianturin peittämisen yhteydessä ilmaisin antaa Anti-Mask -hälytyksen. Ilmaisin on tarkoitettu asennettavaksi sisätiloihin joko kattoon tai seinälle, vastapäätä suojattua lasipintaa. Valvonta-alue on 165°, mikä mahdollistaa useamman ikkunan valvonnan samassa huoneessa. Ilmaisin pystyy havaitsemaan peruslasin, karkaistun lasin ja laminoidun lasin rikkoutumisen.

HUOM: Vältä ilmaisimen asennusta nurkkaan ja lähelle ilmanottoaukkoa tai ilmanvaihtoa.

Ei varastossa
255,00 € (ALV 0%)