Motorola TLK100 LTE-radiopuhelin

TLK100 on ammattikäyttöön tarkoitettu Motorolan Wave PTX-järjestelmän LTE-radiopuhelin, joka tehostaa työntekijöiden viestintää. Se on suunniteltu yritysten ja niiden työntekijöiden yksityisiin ja ryhmien välisiin PTT-pikapuheluihin, ja se tuo kaksisuuntaisen radioviestinnän helppouden mobiiliverkkoon.

TLK100 toimitetaan valmiiksi integroidulla SIM-kortilla ja se tukee Suomessa käytettäviä 4G LTE/3G -taajuuksia. TLK100 tukee myös Wi-Fi-yhteyksiä. Voit pitää yhteyttä saatavilla olevien WiFi-verkkojen kautta esim. teollisuusrakennuksissa ja muissa ympäristöissä, joissa mobiiliverkon peitto voi olla rajoitettu. Radiossa on pitkä, jopa 18 tunnin akunkesto.

Wave PTX-valvomosovelluksella voit ryhmäviestinnän lisäksi seurata kentällä olevien työntekijöiden sijaintia, muokata tehtäviä, lähettää viestejä ja tarkistaa projektien tilaa. Wave PTX -järjestelmä myös laajentaa viestinnän ja tiedonsiirron eri alustojen ja laitteiden välillä.

Kun radiopuhelin liitetään järjestelmään, sen käyttöön tarvitaan WAVE PTX Wireless Service -lisenssi. Wave PTX -järjestelmän pilviportaalin Waveoncloud.com kautta laitteiden, käyttäjien ja puheryhmien lisääminen ja hallinnointi onnistuvat sujuvasti ja nopeasti. Radiopuhelimen aktivointi tapahtuu IMEI-koodilla ja sarjanumerolla.

595,00 € (ALV 0%)
0
Motorola TLK150 LTE-ajoneuvoradio
TLK150 on ammattikäyttöön tarkoitettu Motorolan Wave PTX-järjestelmän LTE-ajoneuvo/valmomoradio. Se on suunniteltu yritysten ja niiden työntekijöiden yksityisiin ja ryhmien välisiin PTT-pikapuheluihin, ja se tuo kaksisuuntaisen radioviestinnän helppouden mobiiliverkkoon. TLK150 toimitetaan valmiiksi asennetulla sim-kortilla ja se tukee Suomessa käytettäviä LTE/3G taajuuksia. Radiota voidaan käyttää turvallisesti ajon aikana. Kuulet keskustelut selkeästi tien päällä riippumatta siitä, pidetäänkö yhteyttä langallisen tai langattoman mikrofonin tai ulkoisen kaiuttimen kautta. Radion asennus voidaan tehdä kojelautaan tai sen alle optiona saatavilla kiinnitysraudoilla. TLK150 toimii myös hyvin valvomoradiona osana Wave PTX- valvomosovellusta. Wave PTX- valvomosovelluksella voit ryhmäviestinnän lisäksi seurata kentällä olevien ajoneuvojen sijaintia, muokata tehtäviä ja lähettää viestejä reaaliajassa. Wave PTX -järjestelmä myös laajentaa viestinnän ja tiedonsiirron eri alustojen ja laitteiden välillä. Kun TLK150-radio liitetään järjestelmään, sen käyttöön tarvitaan WAVE PTX Wireless Service -lisenssi. Wave PTX -järjestelmän pilviportaalin Waveoncloud.com kautta laitteiden, käyttäjien ja puheryhmien lisääminen ja hallinnointi onnistuvat sujuvasti ja nopeasti.
729,00 € (ALV 0%)
0