Tuotekoodi: BRAVO5

Sähkönumero: 7138370

Toimitettavissa verkosta: 49 kpl
Vantaan myymälä: 8 kpl
Nokian myymälä: 5 kpl

52,00 € (ALV 0%)

DSC 360-asteen liikeilmaisin PIR sisätiloihin

Sähkönumero 7138370
Tuotekoodi BRAVO5
Tuoteryhmä Liikeilmaisimet
Valmistaja DSC
Lämpötila-alue 0°...55° C
Pakkauskoko 1
Asennuskorkeus 2,4 - 3,6 m
Liiketunnistusalue 360°, ø7 - 12 m
Virransyöttö DC 9 - 14,5 V
Hyväksyntä EN Grade 2, EN luokka 2
Virrankulutus Lepotilassa 15 mA, hälytystila
Soveltuvuus Sisätiloihin
Mitat ø117 x 36 mm
Lataa tuotekuva
Kattoonasennettava, ympärisäteilevä, 360° tunnistuskeilan omaava liikeilmaisin tarjoaa parhaan peiton. Kaapelointi kattoon on helppoa alaslasketussa katossa.

Tarkka tunnistus

Paraskin turvajärjestelmä on niin hyvä kuin sen huonoin rengas. Valitsemalla Bravo -liikeilmaisimet rikosilmoitinjärjestelmääsi varmistat toimivan kokonaisuuden ja saat itsellesi mielenrauhan. Bravon erinomainen tunnistustarkkuus perustuu ainutlaatuiseen, monitasoiseen signaalinkäsittely-ohjelmaan, joka käsittelee nopeasti ja hitaasti tapahtuvat liikkeet. Ja se tekee kaiken tämän sekunnin murto-osassa.

Luotettava toiminta

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°C - 50°C.

Ei aiheettomia hälytyksiä

Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Testattu maailmanlaajuisesti

Tarkkuuden, luotettavuuden ja erinomaisen häiriönsietokyvyn ansiosta Bravo-ilmaisimet ovat nousseet nopeasti yhdeksi maailman myydyimmäksi passiiviseksi liikeilmaisimeksi. Bravo-ilmaisimet on testattu jo miljoonissa erilaisissa kohteissa - kodeissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa, liikehuoneistoissa - ja erilaisissa ilmastoissa ympäri maailman.