Tuotekoodi: BRAVO2

Sähkönumero: 7138366

Toimitettavissa verkosta: yli 100 kpl
Vantaan myymälä: 12 kpl
Nokian myymälä: 18 kpl

23,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

  • Ostaessasi vähintään 6kpl, saat tuotteen hintaan 17,00 €/kpl, brutto

Lisävarusteet:

Jalusta

DMC 7,00 €
DMW 7,00 €

Linssi

BRAVO-LENS2 6,00 €
BRAVO-LENS3 6,00 €

DSC liikeilmaisin PIR sisätiloihin

Sähkönumero 7138366
Tuotekoodi BRAVO2
Tuoteryhmä Liikeilmaisimet
Valmistaja DSC
Lämpötila-alue -18°...+55° C
Kotieläintunnistus 0
Pakkauskoko 1
Liiketunnistusalue 12 x 12 m
Asennuskorkeus 2 - 3 m
Mitat: 90 x 70 x 50
Virransyöttö DC 9,5 - 14,5 V
Antimask Ei
Hälytyslähtö NC
Tunnistustyyppi PIR
Soveltuvuus Sisätiloihin
EN luokka Taso 2
Lataa tuotekuva
Bravo2 on erittäin korkeatasoinen liikeilmaisin, joka soveltuu vaativaan yleiskäyttöön toimistoihin, liiketiloihin ja koteihin. Ilmaisin pystyy ainutlaatuisen signaalinkäsittelyjärjestelmän ansiosta tehokkaasti erottamaan todellisen liikkeen erilaisista häiriölähteistä ja ilmavirtauksista.

Tarkka tunnistus

Paraskin turvajärjestelmä on niin hyvä kuin sen huonoin rengas. Valitsemalla Bravo -liikeilmaisimet rikosilmoitinjärjestelmääsi varmistat toimivan kokonaisuuden ja saat itsellesi mielenrauhan. Bravon erinomainen tunnistustarkkuus perustuu ainutlaatuiseen, monitasoiseen signaalinkäsittely-ohjelmaan, joka käsittelee nopeasti ja hitaasti tapahtuvat liikkeet. Ja se tekee kaiken tämän sekunnin murto-osassa.

Luotettava toiminta

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0°...55° C.

Ei aiheettomia hälytyksiä

Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Testattu maailmanlaajuisesti

Tarkkuuden, luotettavuuden ja erinomaisen häiriönsietokyvyn ansiosta Bravo-ilmaisimet ovat nousseet nopeasti yhdeksi maailman myydyimmäksi passiiviseksi liikeilmaisimeksi. Bravo-ilmaisimet on testattu jo miljoonissa erilaisissa kohteissa - kodeissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa, liikehuoneistoissa - ja erilaisissa ilmastoissa ympäri maailman.