Mobotix

Tuotekoodi: 50300

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 2 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 2 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

333,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Siltalaite, joka yhdistää kamerat turvallisesti pilveen

  • ONVIF-S kanavat: 15 (720p), 10 (1080p), 5 (3 Mpx) IP-kameraa
  • Kiintolevy: 1 x 2,5" SATA, 1 Tt (sisältyy)
  • Käyttölämpötila-alue: 0° – +35°C
  • Mitat: 127 x 127 x 45 mm
Tuotekoodi 50300
Tuoteryhmä IP-kameroiden tallennus
Valmistaja Mobotix
Pakkauksen korkeus 98 mm
Pakkauksen leveys 200 mm
Pakkauksen pituus 296 mm
Lataa tuotekuva

Oman kameratallentimen hankinnan sijaan on mahdollista ostaa tallennus palveluna. Tällöin ei tarvitse olla huolissaan kiintolevyn hajoamisesta tai tallentimen ylläpitotoimista. Vaikka koko kiinteistö tuhoutuisi, pilveen tallennettu materiaali säilyy, sillä se on siellä moninkertaisesti varmistettuna.

Mobotix-pilvipalvelua pääset käyttämään hankkimalla Mx-S-BRIDGE-laitteen, joka välittää kameroiden kuva-aineiston pilveen. Koko pilvipalveluun haluttava kamerajärjestelmä kytketään siihen. BRIDGE on yhteydessä vain omaan pilvipalveluunsa, eikä salli mitään liikennettä julkisesta internetistä ja siksi koko kameraverkko on suojassa kaikilta verkkohyökkäyksiltä.

Kamerakohtaiset tallennusajat, tarkkuudet ja tarvittaessa älykkäät toiminnot tilataan pilvipalvelusta kuukausimaksulla. BRIDGE salaa kaiken pilveen lähetettävän kuvamateriaalin ja ainoastaan palvelun asiakkaalla on mahdollisuus katsoa materiaalia. Alle kahden vuorokauden tietoliikennekatkosten ajan laite puskuroi kameroiden materiaalia ja toimittaa ne pilveen, kun yhteys taas toimii.

Mx-S-BRIDGE-DT-15 -laite voi välittää jopa 15 kameran materiaalin pilveen. Se on äänetön piehekö laite, johon voi myös kytkeä näppäimistön ja näytön paikallista käyttöä varten. Kamerajärjestelmää voidaan katsella ja hallita mistä päin maailmaa tahansa mobotixcloud.com -osoitteessa selaimella tai käyttämällä Mobotix Cloud -sovellusta, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Playsta ja Apple Storesta.

Mobotix-pilvipalvelu perustuu 13 verkossa olevaan datakeskukseen ja kaikki tallenteet on kolminkertaistettu. Euroopan alueella kaikki tallenteet jäävät eurooppalaisiin datakeskuksiin. Palvelu noudattaa GDPR-säännöstöä.