DSC

Tuotekoodi: POWER1864/RF

Sähkönumero: 7137749

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 2 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 1 kpl
Nokian myymälä: 1 kpl

411,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Akku

PG12V9 46,00 €
PS-1270 35,00 €

LF9968 46,00 €
PC5108 49,00 €
PC5132 221,00 €
Murtohälytysjärjestelmän DSC Power PC1864 keskuskortti, metallikotelo ja LCD-näppäimistö langattomalla vastaanottimella Lataa etäkäyttöohjelmisto: DLS-V / DLS2002DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Keskuksia on monenkokoisia ja niihin on saatavilla useita erilaisia ilmaisimia. Keskustyyppi valitaan siihen liitettävien ilmaisimien määrän mukaan. Ilmaisinsilmukat ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Osa niistä voi olla langallisia ja osa langattomia. Langattomien ilmaisimien käyttö on järkevää siellä, missä kaapeleiden asentaminen on kallista tai hankalaa. DSC-keskukset on hyväksytty standardin EN 50131 luokan 2 mukaisesti. Keskus voidaan kytkeä osittain päälle (kotona -tila), jolloin vain rakennuksen ulkokuori on valvottu. Suomenkielinen käyttölaite neuvoo ja opastaa käyttäjää. Käyttölaitteelta voit selata myös tapahtumamuistia tai tehdä hälytyksen nopeasti ryöstön, palon tai sairaskohtauksen sattuessa. Hälytyksen siirron voi ohjelmoida tapahtumaan joko vartiointiliikkeeseen ja/tai esim. omaan matkapuhelimeesi. Toimiva järjestelmä sisältää keskuksen, tiedonsiirtolaitteen puhelinverkkoon, varakäyntiakun, muuntajan, ovikoskettimet, savuilmaisimet, liikeilmaisimet (PIR), kosteustunnistimet ja sisä- ja ulkosireenin. Järjestelmää voi helposti laajentaa joko langattomilla tai langallisilla ilmaisimilla, lisäkäyttölaiteilla, tiedonsiirtolaitteilla GSM- ja laajakaistaverkkoihin sekä erillisillä laajennuskorteilla.
Sähkönumero 7137749
Tuotekoodi POWER1864/RF
Pakettituotteen sisältö
Tuoteryhmä DSC Power / Maxsys
Valmistaja DSC
EN luokka Taso 2
Kaapeloitavia silmukoita 64
Langattomia silmukoita 64
Ohjelmoitavia lähtöjä enintään 12
Pakkauksen korkeus 300 mm
Pakkauksen leveys 310 mm
Pakkauksen pituus 90 mm
Silmukoita vakiona 8
Tuotelaji Keskus
Lataa tuotekuva
Murtohälytysjärjestelmän DSC Power PC1864 keskuskortti, metallikotelo ja LCD-näppäimistö langattomalla vastaanottimella Lataa etäkäyttöohjelmisto: DLS-V / DLS2002

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Keskuksia on monenkokoisia ja niihin on saatavilla useita erilaisia ilmaisimia. Keskustyyppi valitaan siihen liitettävien ilmaisimien määrän mukaan. Ilmaisinsilmukat ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Osa niistä voi olla langallisia ja osa langattomia.

Langattomien ilmaisimien käyttö on järkevää siellä, missä kaapeleiden asentaminen on kallista tai hankalaa. DSC-keskukset on hyväksytty standardin EN 50131 luokan 2 mukaisesti. Keskus voidaan kytkeä osittain päälle (kotona -tila), jolloin vain rakennuksen ulkokuori on valvottu.

Suomenkielinen käyttölaite neuvoo ja opastaa käyttäjää. Käyttölaitteelta voit selata myös tapahtumamuistia tai tehdä hälytyksen nopeasti ryöstön, palon tai sairaskohtauksen sattuessa. Hälytyksen siirron voi ohjelmoida tapahtumaan joko vartiointiliikkeeseen ja/tai esim. omaan matkapuhelimeesi. Toimiva järjestelmä sisältää keskuksen, tiedonsiirtolaitteen puhelinverkkoon, varakäyntiakun, muuntajan, ovikoskettimet, savuilmaisimet, liikeilmaisimet (PIR), kosteustunnistimet ja sisä- ja ulkosireenin.

Järjestelmää voi helposti laajentaa joko langattomilla tai langallisilla ilmaisimilla, lisäkäyttölaiteilla, tiedonsiirtolaitteilla GSM- ja laajakaistaverkkoihin sekä erillisillä laajennuskorteilla.