Tuotekoodi: PRIMELAN

Toimitettavissa verkosta: 2 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 1 kpl

205,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Lisämoduuli ONVIF-videovalvonta- ja KNX-järjestelmien hallintaan: dynaaminen DNS-hallinta sekä staattisen IP-osoitteen ja DHCP:n hallinta.

PrimeLAN on varustettu omalla LAN-liitännällä, johon verkkokaapeli on aina kytkettävä versiossa 3.0. Jos aiemmin Prime 2.0 -ohjauspaneeli oli kytketty verkkoon keskuskortin liitännän kautta, uudesa versiossa verkkokaapeli on kytkettävä itse PrimeLAN-liittimeen.

PrimeLANin liittäminen ohjauspaneeliin pysyy muuttumattomana, mutta sivussa oleva liitin on poistettu. Uusi PrimeLAN voidaan asentaa kaikkiin Prime-keskuksiin, ja keskus on päivitettävä versioon 3.0 (tai uudempaan).

Edistyksellinen IP-yhteysmoduuli asennetaan suoraan Prime-ohjauspaneelin emolevyyn. PrimeLAN mahdollistaa sähköpostin lähettämisen kaikista yksittäisistä tapahtumista yksityiskohtaisella viestirungolla, johon on liitetty kaikki "liitteet" (sis. microSD-muistiin). Viesti voi sisältää linkkejä verkkosivustoille tai IP-laitteille (esim. NVR tai verkkokamera).

PrimeLAN voi hallita graafisia karttoja, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen järjestelmän kanssa toimimalla täydellisillä pohjapiirroksilla ja aktiivisilla kuvakkeilla erilaisten aktivointien tai komentojen hallintaan. Esiasetettujen ONVIF-verkkokameroiden kuvavirtoja tuetaan myös videovahvistuksessa lähettämällä sähköpostilla kuvia sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman jälkeen. Integroitu suunnattavien PTZ-kameroiden hallinta.

PrimeLAN mahdollistaa Prime-ohjauspaneelin integroinnin: Modbus-protokollan hallinta. SIA-IP -protokollalla KNX-järjestelmien toimilaitteet, himmentimet, painikkeet, sekä mm. lämpötilan säätölaitteet, kulunvalvontalaitteet ym. Tutustu myös tuotteeseen IPR/S3.1.1, kun haluat liittää Prime-keskuksen KNX-järjestelmään.

Tuotekoodi PRIMELAN
Tuoteryhmä Inim Automaatio
Valmistaja Inim
Lataa tuotekuva
 • Salaus: AES-128bit
 • Integrointi KNX ja ModBus -järjestelmiin
 • 1 x Ethernet 10/100 RJ45 -liitin
 • Jopa 10 samanaikaista yhteyttä
 • Sähköpostien lähetys
 • UPNP
 • Verkkopalvelin PC-, tabletti- ja puhelinkäyttöä varten (INIM HOME -sovelluksella):
  - Skenaarioiden, vyöhykkeen ja alueen hallinta
  - Interaktiiviset ja muokattavat kartat
  - Suora ONVIF-verkkokameran hallinta
  - Sähköpostin lähetys
  - Verkkokameratapahtumien arkistointi
  - Ajastimen näyttö
  - Tapahtumaloki
 • MicroSD-muistikorttipaikka (jopa 32 Gt)
 • Luokan 3 EN50131-sertifikaatti
 • Mitat: 54 x 81 x 30 mm

  Tiedonsiirto ATS-kategorian liitettävien siirtolaitteiden kanssa: PRIMELAN, PRIMEWIFI, NEXUS, PRIME-KESKUSKORTTISPT (Supervised Premise Transceiver), jota voidaan käyttää ATS:n (Alarm Transmission System) luomiseen standardien EN 50136-1 ja EN 50136-2 mukaisesti.

  Akkuvarmennettu tiedonsiirto: esim. Teltonika 3G/4G RUT951 (7-30 V DC, 7 W/n. 500 mA) -reititin liitettynä PRIME-keskuksen valvottuun virransyöttöön.