Mobotix

Valitse tuote:

Mx-CL-Sub-HD4-D7-1

17,00 €

Mx-CL-Sub-HD4-D14-1

21,00 €

Mx-CL-Sub-HD4-D30-1

25,00 €

Mx-CL-Sub-HD4-D60-1

32,00 €

Mx-CL-Sub-HD4-D90-1

38,00 €

Tuotekoodi: MX-CL-SUB-HD4

Sähkönumero:

alkaen 17,00 €
Bruttohinta -,- €

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

4 Megapikselin tallennus / kanava

Tallentimen sijaan tallennus pilvipalveluna

Ei riskiä kiintolevyn rikkoutumisesta, varastamisesta tai tuhoutumisesta

Tallennusaika viimeisen viikon tai jopa 3 kuukauden ajalta

Hallinta selaimella tai sovelluksella

Tuotekoodi MX-CL-SUB-HD4
Tuoteryhmä IP-kameroiden tallennus
Valmistaja Mobotix
Lataa tuotekuva

Oman kameratallentimen hankinnan sijaan on mahdollista ostaa tallennus palveluna. Tällöin ei tarvitse olla huolissaan kiintolevyn hajoamisesta tai tallentimen ylläpitotoimista. Vaikka koko kiinteistö tuhoutuisi, pilveen tallennettu materiaali säilyy, sillä se on siellä moninkertaisesti varmistettuna.

Mx-CL-Sub-HD4-lisenssillä tallennat yhden kameran videota pilveen 4 megapikselin tarkkuudella. Valittavana on 5 eripituista tallennusaikaa yhdestä viikosta kolmeen kuukauteen, mikä tarkoittaa sitä, että pilvestä voi katsella aina viimeisiä seitsemää vuorokautta tai jopa viimeistä 90 vuorokautta lisenssistä riippuen.

Kamerajärjestelmää voidaan katsella ja hallita mistä päin maailmaa tahansa mobotixcloud.com -osoitteessa selaimella tai käyttämällä Mobotix Cloud -sovellusta, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Playsta ja Apple Storesta.

Mobotix-pilvipalvelu perustuu 13 verkossa olevaan datakeskukseen ja kaikki tallenteet on kolminkertaistettu. Euroopan alueella kaikki tallenteet jäävät eurooppalaisiin datakeskuksiin. Palvelu noudattaa GDPR-säännöstöä.