Tuotekoodi: PTK5507W

Sähkönumero: 7137760

Toimitettavissa verkosta: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 7 päivää

Saldovahti

424,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Sähkönumero 7137760
Tuotekoodi PTK5507W
Tuoteryhmä DSC Power
Valmistaja DSC
Mitat: 127,9 x 195 x 20,35 mm
Virransyöttö DC 12 V
Pakkauksen sisältö Kosketusnäppäimistö
Yhteensopivat hälytyskeskukset PC1616, PC1864
Lataa tuotekuva
Täydellinen turva sormen kosketuksella

Uusi DSC Power-sarjan kosketusnäytöllinen käyttölaite tuo helpon ja interaktiivisen tavan turvajärjestelmän hallintaan ja ohjaamiseen. Asentajan ja käyttäjän tarvitsemat ominaisuudet yhdistyvät uudessa käyttölaitteessa, joka toimii turvajärjestelmän hermokeskuksena. Power-sarjan keskuksiin kehitetty nykyaikainen ulkokuori kätkee sisäänsä käyttäjän toivomat ominaisuudet sekä asentajan arvostamat helppokäyttöiset asennus- ja ohjelmointitoiminnot.

Asennuksen helppous

Power-sarjan kosketusnäytöllinen käyttölaite on suunniteltu käyttäjän ja asentajan tarpeisiin. Käyttäjä voi helposti ohjelmoida mieleisensä valikot intuitiivisella käyttöliittymällä. Asentaja voi ohjelmoida järjestelmän virtuaalinäppäimistöllä aivan samalla tavoin kuin perinteisellä käyttölaitteella. Aloitusnäytölle voidaan valita ulkoasu ja graafiset ikonit käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Käyttölaitteella voidaan helposti ohjata eri alueita itsenäisesti muusta järjestelmästä riippumatta. Kosketusnäyttö kustomoidaan täysin käyttäjän tarpeisiin. Jos käyttäjä haluaa esimerkiksi nähdä alueet ja ohjata ovikelloa päälle/pois päältä, tarvittavat symbolit voidaan näyttää tai piilottaa näytöltä. Käyttämättömät kuvakkeet voidaan piilottaa myös myöhemmin asentajatunnuksella. Asentaja voi valita etusivun taustakuvaksi yrityksen tunnuskuvan vartiointiliikkeen yhteystiedoilla ja logolla.

Helppoa käyttäjälle

Käyttölaite on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Suuret ja helposti tunnistettavat kuvakkeet ja intuitiivinen valikko auttavat löytämään nopeasti halutut ohjelmointi- ja käyttäjätoiminnot. Esimerkiksi sivussa olevalla HÄTÄ-painikkeella saadaan palo-, apu- ja paniikkipainikkeet nopeasti näytölle. Järjestelmän tila selviää nopealla vilkaisulla näytön alla olevista LED-merkkivaloista. Käyttäjä voi valita haluamansa kuvan tai kuvia ajastettuna kuvaesityksenä näytöllä esitettävään valokuvakehykseen. Syötä vain SD-muistikortti muistikorttipaikkaan ja seuraa näytön ohjeita kuten perinteisessä valokuvakehyksessä. Kaiken lisäksi ohut ja tyylikäs muotoilu lisättynä modernilla kosketuksella soveltuu täydellisesti nykyaikaiseen suomalaiseen sisustukseen.

Varastossa
146,00 € (ALV 0%)