Tuotekoodi: PMASTER-10GK5

Toimitettavissa verkosta: 2 kpl
Vantaan myymälä: 1 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

777,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Langaton PowerMaster 10 hälytysjärjestelmäpaketti sisältää keskuksen ja akun (PMASTER-10), GSM/GPRS-modeemin (9-103877), kauko-ohjaimen (KF-235), liikeilmaisimen (MP-802), magneettikoskettimen (MC-303) ja langattoman näppäimistön (KP-250).

PowerMaster-hälytinjärjestelmien tuoteperheeseen kuuluu kaikki tarvittava ja enemmänkin. Keskukset, näppäimistöt, kauko-ohjaimet, etälukutunnistimet, sireenit ja toistimet ja monet muut tuotteet ovat ominaisuuksiltaan laadukasta PowerMastertasoa.

Tuotekoodi PMASTER-10GK5
Tuoteryhmä Visonic PowerMaster
Valmistaja Visonic
Kaapeloitava sireenilähtö 1
Kaapeloitavia silmukoita 1
Ohjelmoitavia lähtöjä vakiona 1
Akkuvarmennus 1,3 Ah (vakiona)
Mitat: 196 x 180 x 55
Tapahtumamuisti 250
Alueita 3
Langattomia silmukoita 30
Silmukoita vakiona 30
Silmukoita enintään 31
Langattomia sireeneitä 4
Ohjelmoitavia lähtöjä enintään 6 (PGM-5)
Käyttäjätunnuksia 8
Näppäimistöjä enintään 8
Virransyöttö AC 230 V
Pakkauksen sisältö Akku, GSM/GPRS-modeemi, Kaksisuuntainen kauko-ohjain, Keskusyksikkö, Kotelo, LCD-näppäimistö, Liikeilmaisin, Magneettikosketin, Verkkojohto, Virtalähde
Ethernet (data) Ei
Ohjaus sisäisellä kellolla Ei
Osoitteellisia silmukoita Ei
Ohjaus kauko-ohjaimella Enintään 8 kpl (KF-234/KF-235)
Ohjaus etätunnisteella Enintään 8 kpl (TAG)
GPRS (data) GSM350
GSM (SMS) GSM350
GSM (Soitto) GSM350
Ohjaus näppäimistöllä KP-141, KP-160, KP-250
Ohjaus älypuhelinsovelluksella Kyllä
Tiedonsiirto vakiona PSTN
Ohjaus PC-ohjelmalla PowerMaster Remote
EN luokka Taso 2
Hälytystekstiviestit Vakiona
Etälukija Vakiona näppäimistössä
Lataa tuotekuva
Langaton kotien hälytinjärjestelmä sisältää LCD-keskusyksikön, kauko-ohjaimen, magneettikoskettimen, liikeilmaisimen ja kosketusnäppäimistön. Kompakti järjestelmä sisältää murtohälytintoimintojen lisäksi myös kodin turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia (mm. palohälytin, häkäilmaisin).

PowerMaster tuoteperheeseen kuuluu erikokoisten keskusten ja näppäimistöjen lisäksi markkinoiden laajin valikoima langattomia ilmaisimia sekä kauko-ohjaimet, etälukutunnistimet ja toistimet.

PowerMaster-tuotteissa yhdistyvät luotettavuus, suorituskyky ja edistykselliset ratkaisut. PowerMaster-hälytinjärjestelmä käyttää Visonicin mullistavaa, langatonta PowerG-verkkoteknologiaa, jonka avulla keskuksen ja ilmaisimien välinen kantomatka on vapaassa tilassa jopa 2 km. PowerG mahdollistaa käyttömukavuuden, laajat yhdistelmämahdollisuudet ja muokattavuuden yksilöllisiin tarpeisiin. PowerMaster-hälytinjärjestelmä on tulevaisuutta jo tänään.

 • FHSS-teknologia sekä TDMA-synkronisoitu takaavat PowerMaster-järjestelmien laadun ja toimintavarmuuden. Turvallinen ja korkeatasoisesti suojattu viestiliikenne onnistuu AES-128:n avulla.
 • Yhteydet laitteiden välillä ja järjestelmän hallinta voidaan hoitaa yhdestä ja samasta paikasta joko keskukselta tai verkon yli PowerManage ohjelmistolla.
 • Järjestelmän asentaminen ja uusien laitteiden liittäminen on helppoa ja nopeaa.
 • Uskomattoman virranhallinnan ansiosta järjestelmän akut ja paristot kestävät normaalikäytössä jopa viisi vuotta.

  Visonic APP -älypuhelinsovelluksella ohjaat hälytysjärjestelmääsi

  Älypuhelinsovelluksella voit ohjata hälytysjärjestelmääsi tai esimerkiksi katsoa liikeilmaisinkameroiden (NEXT-CAM-K9 sisätiloihin ja TOWER-CAM ulkotiloihin) ottamia kuvia. Älypuhelinsovellus on yhteydessä murtohälytinkeskukseen Visonicin pilvipalvelun kautta, ja sillä voidaan milloin tahansa pyytää kuva kamerailmaisimelta.

  Lataa VisonicGo mobiilisovellus puhelimeesi allaolevista linkeistä:

  Google-Play-Store App-Store