Tuotekoodi: VD400

Toimitettavissa verkosta: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 7 päivää

Saldovahti

140,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Lisävarusteet:

Asennuslevy

MP400 15,00 €

Seisminen ilmaisin VD400 antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä vastaan asennettaessa teräs- tai betonipinnoille kuten asekaapit, maksuautomaatit, pankkiautomaatit, kassakaapit, betoniseinät jne.


 

Tuotekoodi VD400
Tuoteryhmä Tärinäilmaisimet
Valmistaja Alarmtech
Lämpötila-alue -20°C...+50°C
Mitat 91 x 31 x 23 mm
Virransyöttö DC 9 - 15 V
Soveltuvuus, IP- ja IK-suojaus IP42
Virrankulutus Lepotilassa 9 mA, hälytyksessä 10 mA
Hälytyslähtö NC
EN luokka Taso 2
Lataa tuotekuva
VD400 havaitsee tunkeutumisyritykset, joissa käytetään räjähteitä ja mekaanisia työkaluja kuten timanttiporakoneet, katkaisulakat, hiomakoneet ja lämpötyökalut. Ilmaisimen luotettavuus taataan kolmen riippumattoman havaintokanavan kautta, DPS (Digital Signal Processing) tapahtumista prosessorissa sekä kehittynyt algoritmi signaalin käsittelyä varten. Tämä algoritmi antaa myös korkean immuniteetin ympäristössä olevia häiriöitä vastaan. On tärkeää asentaa ilmaisin siten, että kontakti alustan kanssa on hyvä ja ehdottomasti välttää alustan pinnassa olevia liitoksia.

Asennettaessa betoni- tai tiiliseinille täytyy aina käyttää erityistä asennuslevyä MP400 ankkuripultilla. Hankalissa ympäristöissä ulko- tai sisätiloissa käytetään erityistä kotelointia. WH400:ssa on sisäänrakennettu lämpöelementti, jotta kosteus pysyisi kriittisten arvojen alla.

Seisminen ilmaisin VD400 on varustettu visuaalisella hälytysindikoinnilla (LED) ja sabotaasikytkimellä.

Ei varastossa
299,00 € (ALV 0%)