Tuotekoodi: VD500

Toimitettavissa verkosta: 1 kpl
Vantaan myymälä: 4 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

235,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Lisävarusteet:

Asennuslevy

MP500 14,00 €

Seisminen ilmaisin VD500 antaa varman havaitsemisen ja korkean luotettavuuden tarpeettomia hälytyksiä vastaan asennettaessa esim. asekaappiin, maksuautomaattiin, pankkiautomaattiin, kassakaappiin, betoniseinään jne. Se havaitsee tunkeutumisyritykset, joissa käytetään räjähteitä tai mekaanisia työkaluja, kuten timanttiporakonetta, katkaisulaikkaa, hiomakoneita ja lämpötyökaluja.

Tuotekoodi VD500
Tuoteryhmä Tärinäilmaisimet
Valmistaja Alarmtech
Lämpötila-alue -40°…+70°C
Mitat 86 x 41 x 23 mm
Virransyöttö DC 8 - 30 V
Soveltuvuus, IP- ja IK-suojaus IP43
Virrankulutus Lepotilassa: 7,5 mA (12 V), 4,6 mA (24 V), Hälytyksessä: 8,4 mA (12 V), 5,1 mA (24 V)
Hälytyslähtö NC
EN luokka Taso 3
Lataa tuotekuva


VD500-ilmaisimella on digitaalinen signaalin käsittely DSP (Digital Signal Prsocessing) kehittyneellä havaitsemisalgoritmilla. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmaisimella on korkea havaitsemiskyky ja korkea immuniteetti ympäristössä olevia häiriöitä vastaan. Ilmaisimella on kolme erillistä havaitsemiskanavaa, integraatiokanava (havaitsee heikkoja signaaleja), laskentakanava (jopa neljä eri tapahtumaa) sekä räjähdyskanava (hallitsee voimakkaat signaalit, joissa lyhyt kesto). Herkkyys ja suojattavan esineen tyyppi valitaan DIP-kytkimen kautta. Ilmaisin on kooltaan pieni, mikä mahdollistaa sen sopivuuden asennukseen, missä tilaa on rajoitetusti.

Asennuksen yhteydessä tulee varmistaa, että ilmaisin on tiukasti kiinni alustassa. Asennettaessa betoni- tai tiiliseinään täytyy aina käyttää erityistä asennuslevyä MP500 ankkuripultilla. Hankalissa ympäristöissä ulko- tai sisätiloissa käytetään erityistä kotelointia, WH400 kotelossa on sisäänrakennettu lämpöelementti sopivan lämpötilan ja kosteuden saamiseksi ilmaisimelle.

VD500 on varustettu visuaalisella hälytysindikoinnilla (LED), lämpötilasensorilla, joka hälyttää 98°C, sabotaasisuoja kotelon irrottamista ja avausta vastaan sekä itsetestaus generaattori erillisellä tulolla itsetestauksen ohjaukselle.