Tuotekoodi: CD400

Toimitettavissa verkosta: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 3 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 7 päivää

Saldovahti

55,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Tärinäilmaisin CD400 antaa luotettavan suojan oville ja ikkunoille voimalla käytettäviä murtautumistyökaluja vastaan. Ilmaisimessa on digitaalinen signaalin käsittely kehittyneellä havaitsemisalgoritmilla. Tämä tarkoittaa, että ilmaisimella on korkean havaitsemiskyvyn lisäksi korkea immuniteetti ympäristöstä tulevia häiriöitä vastaan.

Tuotekoodi CD400
Tuoteryhmä Tärinäilmaisimet
Valmistaja Alarmtech
Lämpötila-alue -40°...+70° C
Mitat 91 x 31 x 23 mm
Virransyöttö DC 8 - 15 V
Soveltuvuus, IP- ja IK-suojaus IP42
Virrankulutus Lepotilassa 9 mA, hälytyksessä 11 mA
Hälytyslähtö NC
EN luokka Taso 2
Lataa tuotekuva
Herkkyysilmaisin CD400 on helposti säädettävissä potentiometrin avulla. Ilmaisimen toimivuutta testattaessa suosittelemme käytetttäväksi testauslaite CT400, mikä tuottaa oikean murtautumisen kaltaisia taajuuksia. Ilmaisin tuntee korkea-amplitudiset ja lyhytkestoiset värähtelyt. Se sisältää pulssilaskurin (valittavissa on 1-4 pulssia), jotka hälyttävät, kun annettu määrä pulsseja on havaittu. Räjähdyskanava ohittaa pulssilaskurin riippumatta pulssien määrästä ja herkkyysasteesta.

Tärinäilmaisinta voidaan käyttää materiaaleilla, joissa on useampia osia, kuten ovikarmeissa, tiili- tai betoniseinissä, katossa, lattioissa jne. Ilmaisin on varustettu LED-hälytysilmaisimella ja sabotaasikoskettimella, jotka suojaavat kotelon avaamisyrityksiltä.

Asennettaessa betoni- tai betonintyyppisille pinnoille käytä erityistä MP400 asennuslevyä. Kun asennat ilmaisimen ulkotiloihin tai kylmiin tiloihin tulee käyttää WH400 kotelointia.