Teltonika

Valitse tuote:

FMP100

108,00 €

FMP100-E

119,00 €

FMP100-E1

119,00 €

Tuotekoodi: FMP100-X

Sähkönumero:

alkaen 108,00 €
Bruttohinta -,- €

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Helppo ajoneuvopaikannin

Suoraan tupakansytytinpistokkeeseen liitettävä paikannin esimerkiksi auton tai veneen seurantaan. Laitteeseen on mahdollista ohjelmoida kaksi eri tilaa, jotka voi indikoida ledillä. Luotettava 2G-yhteys, kaikki paikannustyypit ja mahdollisuus liittää Bluetooth-sensoreita.

Laite toimii myös USB-laturina esim. matkapuhelimelle, mikä tekee siitä samalla huomaamattoman paikannuskäytössä.

Yhdessä Elisa Paikannus -sovelluksen kanssa voit suojata omaisuutesi varkauksien varalta. Voit asettaa suojaamallesi kohteelle näppärän turva-alueen, jonka avulla saat tiedon mahdollisesta varkaudesta minuutissa turva-alueen ylittämisen jälkeen. Paikanninlaite paikantaa itsensä GPS-satelliittien avulla ja lähettää tiedon mobiiliverkon avulla kännykkäsovellukseen välimatkasta riippumatta, myös syrjäseudulla.

Sijaintiedot ovat turvassa Elisan hallinnassa ja niitä käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti. Tarvittaessa saat sovelluksen käyttöönottoon apua Elisan asiakaspalvelusta.

E-loppuinen tuotevaihtoehto sisältää Elisa henkilöasiakkaan SIM-kortin laitteeseen asennettuna sekä Elisa Paikannus-sovelluksen (Android/iOS) tiedot siihen valmiiksi konfiguroituna. Sinun tarvitsee vain aktivoida liittymä mukana olevan ohjeen mukaisesti ja asentaa ilman eri maksua Paikannus-sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta sekä yhdistää paikannuslaite siihen.

Elisa Laitenetti -liittymä aktivoidaan Yksityishenkilön OmaElisassa pakkauksessa olevan SIM-kortin tiedoilla ( liittymän kuukausihinta ei sisälly ostohintaan).

E1-loppuinen vaihtoehto sisältää Elisa yritysasiakkaan SIM-kortin laitteeseen asennettuna ja Elisa Paikannus-sovelluksen (Android/iOS) tiedot siihen valmiiksi konfiguroituna. Aktivoi liittymä mukana tulevaa ohjetta seuraten ja asenna Paikannus-sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta ilman eri maksua, ja olet valmis yhdistämään paikannuslaitteen siihen.

Elisa Laitenetti -liittymä aktivoidaan Yrityksen OmaElisassa pakkauksessa olevan SIM-kortin tiedoilla, kuukausihinta ei sisälly ostohintaan.

Pelkkä laite ilman E- tai E1-loppuliitettä toimitetaan ilman konfigurointia ja aktivointiohjetta. SIM-kortin saa mukaan halutessaan lisäämällä sen tilaukseen alta Liittyvistä tuotteista. Laitteeseen voi aktivoida esimerkiksi maksullisen Karttaselain-sovelluksen.

Ominaisuudet:

  • Paikannustekniikat: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS
  • Mobiiliyhteys: 2G (850/900/1800/1900 MHz)
  • Bluetooth 4.0 LE
  • MicroUSB 2.0 laitteen konfigurointiin
  • USB-A ulkoisten laitteiden lataukseen, 5 V/1 A
  • Nano-SIM -korttipaikka
  • Akku: 170 mAh Li-Ion (0,63 Wh)
  • Virrankulutus (12 V): 5-28 mA
  • Mitat: 96,7 x 33,4 x 27,5 mm