Zyxel

Tuotekoodi: 24042

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 4 päivää

585,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Zyxelin XGS1930-sarja on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat kytkimeltä 10G laajennettavuutta, hyvää suorituskykyä, perustoimintoja ja helppoa hallittavuutta kustannustehokkaasti. Mallistosta löytyy 24- ja 48-porttiset Gigabitin L2-kytkimet, jotka on varustettu neljällä 10 Gigabitin SFP+ uplink-portilla. Sarjan 24-porttisessa kytkimessä ei ole tuulettimia ja 48-porttisessa sekä Poe-sarjan malleissa on uudet älykkäät tuulettimet, jotka on suunniteltu säätämään automaattisesti nopeuksia laitteen lämpötilan mukaan ja näin mahdollistavat hiljaisen käyntiäänen. Kytkimet ovat räkkiasennettavia ja kiinnikkeet toimitetaan mukana.

XGS1930-sarjan PoE kytkimissä kaikki Gigabitin portit tukevat 30W -virransyöttöä (802.3 af/at) ja tarjoavat jopa 375W PoE-virransyötön kameroille ja tukiasemille. Kytkimissä on älykäs PoE kulutuksen tila, joka automaattisesti tunnistaa, kuinka paljon virtaa kukin kytketty laite tarvitsee. Kytkimessä on PoE-kulutuksen osoitin (ledit) etupaneelissa ja selainhallinnasta näkee myös reaaliaikaista tietoa virrankulutuksesta.

Kytkimet kuuluvat Zyxelin NebulaFlex-sarjaan, mikä mahdollistaa sen, että voit helposti vaihtaa paikallisen hallinnan ja lisenssittömän Nebula-pilvipohjaisen hallinnan välillä milloin tahansa muutamalla klikkauksella. Tämä mahdollistaa erittäin joustavia ratkaisuja siitä, miten hallinnoida kutakin laitetta. Nebulan lisenssittömän pilvipohjaisen hallinta-alustan kautta sinulla on pääsy reaaliaikaisiin verkkotietoihin, voit hallinnoida keskitetysti ja tehokkaasti kytkimiä ja kaikkia muita mahdollisia NebulaFlex/Nebula-laitteita.

Kytkimet tukevat lisäksi Zyxelin One Network (ZON) ja Smart Connect -palveluita verkon hallintaan ja ylläpitoon.

XGS1930-28

 • 24 x 100/1000 Mbps
 • 4 x 10 Gigabit SFP+
 • Kytkinkapasiteetti: 128 Gbps
 • Pakettien välitysnopeus: 95,2 Mpps
 • MAC-osoitetaulukko: 16 K
 • Hallinta: Web-käyttöliittymä, Pilvi (Nebula Control Center), ZON, SNMP
 • M
 • Tuotekoodi 24042
  Tuoteryhmä Zyxel
  Valmistaja Zyxel
  Enimmäistehoalue PoE Ei PoE
  Ethernet-porttien lukumäärä 24 (kaksikymmentäneljä)
  Kuituporttien lukumäärä 4 (neljä)
  Kytkintyyppi Kytkin
  Pakkauksen korkeus 113 mm
  Pakkauksen leveys 381 mm
  Pakkauksen pituus 616 mm
  PoE-porttien lukumäärä Ei ole
  Lataa tuotekuva