Clarion Hotel Helsinki 8.-9.6.2023

Olemme mukana messuilla, ja esittelemme osastollamme Inim kiinteistöturvallisuusratkaisut, Rollock ja FDI kulunvalvontaratkaisut sekä Dahua kameravalvontatuotteita! Tervetuloa osastollemme 25!


Turvaurakoitsijat ry kutsuu sinut ainutlaatuiseen messu- ja seminaaritapahtumaan, joka esittelee niin kotimaisia ja ulkomaisia alan huippuyrityksiä ja -tuotteita kuin Suomessa ensimmäistä kertaa nähtäviä turvallisuusalan yrityksiäkin. Järjestämme tapahtuman yhdessä Euroopan Lukkoseppäliitto ELF:n kanssa, joka pitää vastaavan tapahtuman joka vuosi jossain päin Eurooppaa.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa Suomessa, edellisen kerran tasan kaksikymmentä vuotta sitten kesällä 2003.

Tapahtumalla on arvoisensa puitteet, sillä meillä on Clarion Hotel Helsingin molemmat kerrokset varattuna niin messuille kuin seminaareillekin. Kahden messupäivän aikana on loistava tilaisuus tutustua lukitus- ja turvallisuusalan yrityksiin ja tuotteisiin, joita ei Suomessa ole ennen nähty. Näytteilleasettajia yli neljäkymmentä ja yritykset tulevat niin Euroopasta kuin Aasiastakin!

Tapahtuman kantavana teemana ovat niin kotien kuin yritystenkin älykkäät turvaratkaisut tänään ja huomenna.  Lukitus- ja turvallisuusala on kehittynyt huimasti viimeisten vuosikymmenien ja varsinkin viimeisten vuosien aikana.

Torstain tietoiskuseminaarit keskittyvät älylukitukseen ja kulunvalvontaan ja niiden huimaan kehitykseen, perjantain tulevaisuusseminaarissa pääpuhujana on Assa Abloyn EMEIA:n johtaja Neil Vann!

Muista ennakkorekisteröityä tapahtumaan alla olevista linkeistä. Voit rekisteröityä pelkästään messuille tai myös seminaareihin.

Ilmoittaudu messuille

Ilmoittaudu messuille ja seminaareihin