Julkaistu: 27.06.2023

 

Veli-Matti Viitanen on valittu FSM:n uudeksi toimitusjohtajaksi

 

FSM Oy:n hallitus on nimittänyt Veli-Matti Viitasen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2023 alkaen. Viitanen on toiminut FSM:ssä 12 vuoden ajan keskeisissä johtotehtävissä mm. myyntijohtajana, talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Viitasella on turvallisuusalalta yli 30 vuoden kokemus, ja hänellä on erinomainen toimialatuntemus.

 

Yhtiötä 32 vuotta luotsannut Harri af Hällström on valittu yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Af Hällström keskittyy jatkossa konsernin strategiaan, kansainvälistymiseen, yritysrakenteeseen ja yritysostoihin, yritysostojen haltuunottoon ja synergiaetujen saavuttamiseen sekä sijoittaja- ja rahoittajayhteyksiin.

 

Veli-Matti Viitanen ottaa tehtävän vastaan innostuneesti: ”FSM:llä on hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tästä on hyvä jatkaa Harrin viitoittamaa tietä!”

 

”Jätän luottavaisena FSM:n operatiivisen johtamisen Veli-Matille. Hän on paras valinta tähän tehtävään. FSM-konserni on kansainvälistymisen kynnyksellä. Koen mieluisana keskittyä kasvustrategian toteuttamiseen – ja nyt voin tehdä sitä päätoimisesti.” Harri af Hällström kertoo.

 

Lisätietoja antaa:

Veli-Matti Viitanen
toimitusjohtaja

veli-matti.viitanen@fsm.fi
0207 559 531

 

Harri af Hällström
hallituksen puheenjohtaja

harri.afhallstrom@fsm.fi
0207 559 521

 

FSM Oy on suomalainen tekniseen tukkukauppaan erikoistunut perheyhtiö, joka on kasvanut kannattavasti saavuttaen kuluvana vuonna 22 M€ liikevaihdon; konsernin liikevaihto ylittää 30 M€. FSM Oy:n tytäryhtiöitä ovat Avecom Suomilammi Oy, ETD Finland Oy ja Rollock Oy. Lisäksi FSM Oy on merkittävänä vähemmistöosakkaana Mirasys Oy:ssä.

Lue tiedote