Julkaistu: 12.03.2021

FSM Oy ja Innovative Business Software Oy ovat sopineet hälytysvalvomopalveluita koskevasta liiketoimintakaupasta. Liiketoimintakauppa pitää sisällään hälytysvalvomoissa käytetyt järjestelmät, asiakkuudet ja sopimukset.

 

Ostaja on suomalainen valvomoliiketoiminaan keskittynyt Innovative Business Software Oy, joka on osa tanskalaista Innovative Business Software A/S:ää. ”Liiketoimintakauppa tiivistää yhteistyötä ohjelmistovalmistajan kanssa, ja mahdollistaa näin asiakkaiden sujuvamman tuen ja toiminnan paremman kehityksen”, kertoo valvomoliiketoiminnasta FSM:llä vastannut Jarkko Senne.

”Valvomoliiketoiminta on ollut menestyvä ja kannattava yksikkö, ja liiketoimintakaupassa se siirtyy yritykselle, jonka ydinliiketoiminta on valvomo-ohjelmistojen kehitys- ja tukipalvelut. Tämä on tärkeää ISM-ohjelmistojen käyttäjille”, iloitsee FSM:n toimitusjohtaja Harri af Hällström. Liiketoimintakaupan myötä FSM pystyy keskittymään strategiansa mukaiseen ydinliiketoimintaan, turva-, video- ja tietoverkkotekniikan maahantuontiin. Hälytysten vastaanottotekniikan maahantuonti ja jälleenmyynti säilyvät edelleen FSM:llä.

Jarkko Senne ja Petri Sipola siirtyvät kaupan myötä Innovative Business Software Oy:n palvelukseen, ja toiminta Suomessa jatkuu normaaliin tapaan.

 

Lue lehdistötiedote

 

Lisätietoja:

Jarkko Senne, puh. 0407518332

Harri af Hällström, puh. 0600662606