Julkaistu: 08.03.2019

Vahvistamme asemaamme turva- ja tietoverkkotekniikan maahantuojana

FSM Oy on ostanut yli 90 % osake-enemmistön Wintel Finland Oy:stä. Yrityskaupalla FSM Oy:n asema Suomen suurimpana kameravalvontatuotteiden maahantuojana vahvistuu entisestään. Samoin FSM:n asema merkittävänä tietoverkkotuotteiden maahantuojana vahvistuu kaupan myötä mm. tietoverkkojen aktiivilaitteilla.

Wintel Finland Oy on tietoliikenne- ja turvallisuustuotteisiin erikoistunut maahantuoja, jolla on vankka osaaminen IP-verkkojen hyödyntämisestä reaaliaikaisissa sovelluksissa, kuten IP-kameravalvonnassa ja teollisuuden sovelluksissa. Wintel Finland Oy:n tuoteryhmiä ovat valvontajärjestelmät, tietoliikennetuotteet, teollisuustietokoneet, radiopuhelimet ja teollisuusmuistit.

FSM Oy:n liikevaihto 2018 oli 14,6 M€ ja liikevoitto ylitti 1 M€. Kasvua edelliseen vuoteen oli yli 15 %. Vuoden 2019 budjetoitu liikevaihto on 17,5 M€. Wintel Finland Oy:n liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli 1,8 M€ ja toiminta oli kannattavaa. Yrityskauppa tuo merkittävät synergiaedut.

Yhtiöt täydentävät toisiaan erinomaisella tavalla. Yhdessä yritykset pystyvät nyt tarjoamaan omille asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman. Yrityskauppa tuo paremman palvelukyvyn ja tavoitettavuuden sekä syventää osaamistamme turva- ja tietoverkkoalan tuotteistossa.

Lisätietoja:
• FSM Oy Harri af Hällström, harri.afhallstrom@fsm.fi, 0400 662 606
• Wintel Finland Oy Tom Helminen, tom.helminen@wintel.fi, 040 044 6136