Julkaistu: 25.03.2020

Otamme vakavasti maailmanlaajuisen Korona-epidemian aiheuttaman poikkeustilanteen ja teemme toimenpiteitä toimintaedellytysten turvaamiseksi.


Tuotesaatavuuteen olemme varautuneet hyvin. Suuren varastomme ansiosta ei ole odotettavissa epidemiatilanteen aiheuttamia viiveitä lähikuukausien aikana. Yksittäisissä tuotteissa viiveitä saattaa esiintyä. Osto-organisaatiomme seuraa tilannetta luonnollisesti taukoamatta.

Myymälämme ovat avoinna normaalisti. Pyydämme tekemään noutotilaukset etukäteen, jolloin voimme pakata ne valmiiksi ja näin välttää mahdollisuuksien mukaan lähikontaktia. Myymälöiden ja varaston työntekijät saavat työskennellä vain täysin oireettomina. Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja olemme tehostaneet tilojen ja pintojen puhtaanapitoa. Merkittävänä etuna hygienian ylläpitämisessä on varastoautomaatti, jonka kautta kulkee suuri osa tuotteistamme. Kiinasta ja Keski-Euroopasta tulevien tuotteiden ostaminen on turvallista, sillä virus ei elä pitkään pinnoilla etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa (lisätietoa THL:n sivuilta).

Sisäisissä toiminnoissa olemme ottaneet käyttöön erityistoimia viruksen leviämisen estämiseksi. Yrityksemme henkilökunta ei nyt matkusta ulkomaille, ja ulkomailta palanneet ovat karanteenissa hallituksen suositusten mukaisesti. Sisäiset palaverit sekä mahdollisuuksien mukaan myös yhteistyökumppaneiden tapaamiset pidetään etäyhteydellä.

Myyntiorganisaatiomme on valmiudessa palvelemaan entistä aktiivisemmin. Hyödynnämme mielellämme esimerkiksi Teams-sovellusta etätapaamiseen asiakkaittemme kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kevään tuotekoulutukset on siirretty syksylle. 


Toivomme kaikille asiakkaillemme terveyttä ja voimia tähän tilanteeseen sekä menestystä liiketoimintoihin.