Julkaistu: 10.02.2020

Hannu Kankkunen FSM:n hallitukseen

Hannu Kankkunen vahvistaa FSM:n hallitusta tuoden mukanaan merkittävästi osaamista, kokemusta ja näkemystä turvallisuusalalta. Hannu on toiminut useiden turvallisuusalan yritysten toimitusjohtajana, omistajana tai hallituksessa.

 

Petri Närvä vahvistaa osto-ja logistiikkatiimiämme

Ostajana FSM:llä aloittanut Petri omaa monipuolisen kokemuksen logistiikka-alalta. Hän on toiminut aiemminkin teknisten tuotteiden ostajana sekä mm. varastotoimintojen asiantuntijatehtävissä.

 

Alessandro Psenda on aloittanut FSM:llä Connectivity-tuotteiden tuotepäällikkönä

Alessandrolla on pitkä ja vankka kokemus tietoverkkokaapelien ja kaapeliratkaisujen suunnittelusta, tuotekehityksestä ja toimitusketjusta eri toimialoille. Alessandro on hoitanut maailmanlaajuisia tehdasyhteyksiä etsien ja kehittäen uusia innovatiivisia kaapelituotteita (kupari, kuitu, hybridi). Alessandron lanseeraama APS-tuotemerkki on vakiinnuttanut asemansa suomalaisissa sähkötukkuliikkeissä.

 

Joel Hannuksela sähkötukkumyyjäksi

Aktiivinen ja innokas uusi myyntitykkimme on aloittanut sähkötukkujen myyntiryhmässä. Joelilla on nuoresta iästään huolimatta jo kokemusta myyntityöstä, asiakaspalvelusta ja yrittäjänä toimimisesta.

 

Mika Turpeinen on aloittanut teknisessä tuessa

Teknisen tuen uusin vahvistus Mika palvelee RMA-takuukäsittelyssä sekä teknisen tuen puhelinpalvelussa. Mika on toiminut pitkään eri yrityksissä teknisenä asiantuntijana sekä mm. laite- ja ohjelmistotestauksessa.

 

Tom Helminen on aloittanut myynti- ja tuotepäällikkönä

Tom toimi aiemmin pitkään yrityskaupassa siirtyneen Wintel Finland Oy:n toimitusjohtajana ja vahvistaa nyt erinomaisella tavalla FSM:n myyntitiimiä. Tom toimii myös Mobotix ja Teltonika -tuotteiden tuotepäällikkönä.

 

Timo Mäki on aloittanut myyntipäällikkönä

Winteliltä FSM:lle myyjäksi siirtynyt Timo omaa pitkän kokemuksen teknisenä myyjänä toimimisesta. Timo tarjoaa mielellään erinoimaista tuntemusta tietoliikennetuotteista. Timon voit tavata myös Vantaan myymälän palvelutiskillä.

 

Pekka Satukangas tuo vahvistusta tekniseen tukeen

Wintelillä pitkään teknisessä tuessa palvellut Pekka tuo vahvistusta teknisen tuen palveluihimme. Pekka tuntee erityisesti tietoliikennetuotteet.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Yhteystiedot löydät täältä.