Julkaistu: 21.10.2020

FSM on sopinut VIVOTEK IP-kameravalvontaratkaisujen edustuksesta pääjakelijana Suomessa. VIVOTEK:llä on kahdenkymmenen vuoden historia valvontatuotteiden valmistuksesta ja se on viime vuosina se on kasvanut yhdeksi alan suurimmista toimijoista. Taiwanissa valmistettavat tuotteet on suunniteltu täyttämään länsimaisten markkinoiden vaatimukset ja niiden toimivuus alueemme käyttöympäristöissä on erityisesti huomioitu. 

VIVOTEK:in vahvuus on tietoturvaan keskittyminen, josta näkyvänä merkkinä on pitkä yhteistyö Trend Micro -tietoturvayhtiön kanssa. VIVOTEK kameroissa voidaan ajaa suoraan Trend Micron tietoturvaohjelmistoa, joka varmistaa ettei kamera tai asiakkaan verkko ole altis ulkopuolisille hyökkäyksille. 

Kaikki VIVOTEK-tuotteet ovat ONVIF-yhteensopivia ja ne läpäisevät vaativimmatkin länsimaiset tietoturvavaatimukset.

VIVOTEK Inc. on perustettu vuonna 2000, ja siitä on tullut johtava tuotemerkki globaalissa turvavalvonnassa. VIVOTEK:n monipuoliset IP-valvontaratkaisut kattavat laajan valikoiman kameroita, PoE-kytkimiä, tallentimia ja videonhallintaohjelmistoja. VIVOTEK näkee IoT: n nousevan trendin tarjoamat mahdollisuudet ja pyrkiikin olemaan edelläkävijä hyödyntäessään IoT:n laajaa teknistä kykyä kuvan- ja äänensiirrossa. Yhtiön painopisteinä on parantaa edelleen kykyjään tuotekehityksessä sekä laajentaa entisestään strategisia yhteistyökumppanuuksiaan johtavien kansainvälisten ohjelmisto- ja laitevalmistajien kanssa. 

Tämä itsenäisen ja yhteistyöhaluisen kehityksen synergia maksimoi mahdollisuudet saavuttaa korkean tason teknologioiden integraatio sekä vastata entistä syvällisemmin käyttäjien vaatimuksiin maailmanlaajuisesti.

 

Tutustu VIVOTEK kameramalleihin

Tutustu VIVOTEK tallenninmalleihin

Tutustu VIVOTEK kameratarvikkeisiin