Julkaistu: 27.04.2023

Infosecin UPS-laitteet turvaavat tärkeät tiedot ja toiminnot 

Infosec on keskeytymättömään virransyöttöön erikoistunut sähkölaitteiden suojauksen asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Ranskalaisen perheyrityksen UPS-laitteisiin luottavat IT- ja rakennusalan, teollisuuden sekä hallinnon ja pankin alan tunnetut toimijat ympäri maailman. Johtavien suuryritysten haastajana Infosec tarjoaa korkean laadun edullisin hinnoin.

Sähkölaitteille vahingollisia virransyötön ongelmia ovat esimerkiksi sähkökatkot, virtapiikit, yli- ja alijännitteet sekä taajuusvaihtelut. UPS-laitteet varmistavat tasaisen virransyötön jännite- tai taajuusvirheiden aiheuttamien mikrovaurioiden ennaltaehkäisemiseksi. Lisäksi ne takaavat virransyötön jatkumisen häiriötilanteissa, jotta laitteet voidaan sammuttaa tai toiminnot ajaa hallitusti alas ennalta määrätyssä järjestyksessä.

Infosecin valikoimasta löytyy erittäin suorituskykyisiä, luotettavia ja energiatehokkaita ratkaisuja eri mittakaavan tarpeisiin. Edistyksellisen teknologian Online Double Conversion –UPSit ovat ihanteellisia vaativiin ympäristöihin, kuten konesaleihin, hisseihin ja terveydenhuoltoon. Laaja valikoima tarjoaa kustannustehokkaat ratkaisut myös yksityiseen ja yrityskäyttöön, joissa UPS-laite toimii ikään kuin vakuutuksena tärkeille tiedoille ja prosesseille pidentäen samalla laitteiden käyttöikää.  

Katso Infosec esitteemme

Tutustu tuotteisiin täällä