EI Electronics

Tuotekoodi: EI3014

Sähkönumero: 7139703

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 2 kpl
Keskusvarasto: 2 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

84,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Etäohjaimet

EI1529RC 46,00 €
EI450 68,00 €

Hälytyksen siirto

EI128 42,00 €
EI128BU 66,00 €
EI413 62,00 €
EI428 95,00 €

Optiot

EI3000MRF 82,00 €

Ilmainen AudioLINK sovellus, hälytysmuisti

Sisältää Easi-Fit asennuspohjan

Hälytysraja: 58°C +/- 4°C

Ketjutettavissa 12 ilmaisinta yhteen

Etäohjaus ja langaton ketjutus RadioLINK-moduulilla

EI3014 on lämpöilmaisin, joka hälyttää lämpötilan noustessa yli 58°C. Lämpöilmaisin on hyvä turvallisuuden lisäämiseksi asunnoissa, mutta asunnossa tulee olla sen lisäksi myös oikea palovaroitin.

Lämpöilmaisimen ihanteellisin sijoituspaikka on keittiö, tekninen tila, autotalli tai alue, jonne savuilmaisinta ei suositella mahdollisten väärien hälytysten takia. EI3014 lämpöilmaisin tulee asentaa yhdessä savuilmaisimen kanssa takaamaan varhaisen hälytyksen.

Ominaisuudet:

  • Nopeatoiminen lämpöilmaisin, Class A1
  • Sähköverkkoon kytkettävä, akkuvarmennus
  • Käyttöikä: 10 vuotta
  • AudioLINK yhteensopivuus
  • Easi-Fit asennuspohja
  • Ketjutettavissa kaapeloimalla ja langattomasti erillisen RadioLINK-moduulin (EI3000MRF) kanssa
  • Iso testi-/vaimennus painike
  • Muisti
  • Sisäinen sireeni
  • Yhteensopiva kaikkien EI3000-sarjan ilmaisimien kanssa

EI3000-sarja on helppo tapa saada asuntoon palosuojaus. EI3000-sarjaan kuuluvat optinen palovaroitin, lämpöilmaisin, häkävaroitin ja erilaiset yhdistelmäilmaisimet. Kaikki EI3000-sarjan ilmaisimet sisältävät Easi-fit -asennuspohjan, joten ilmaisimien asentaminen on todella nopeaa ja vaivatonta.

Palovaroittimien suurimpia ongelmia on se, että paristot on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Myös sähköverkkoon kytkettyjen palovaroittimien tulee olla paristovarmennettuja sähkökatkosten varalta. EI3000- sarja poistaa kyseisen hankaluuden: ladattavat litiumvarakäyntiakut on suunniteltu niin, ettei niitä tarvitse vaihtaa koko palovaroittimien käyttöiän aikana. Näin ollen normaalikäytössä varoitin on irrotettava katosta vasta vaihdon yhteydessä.

On suositeltavaa, että asunnon palovaroittimet ketjutetaan yhteen, jolloin yhden havaitessa savua kaikki varoittimet hälyttävät ja todennäköisyys hälytyksen havaitsemiseen kasvaa. Varoittimet liitetään joko kaapeloimalla tai käyttämällä EI3000MRF RadioLINK-moduulia, jolloin ilmaisimien välinen tiedonsiirto kulkee langattomasti. Jopa 20 palovaroitinta voidaan kytkeä yhteen järjestelmään (langattomasti 12 kpl).

Jokainen EI3000-sarjan ilmaisin on varustettu myös AudioLINK-moduulilla. Ilmaisella AudioLINK mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla esimerkiksi ilmaisimen toimintaa ja likaantumista sekä paikantaa tai hiljentää hälytyksiä.

Kaikissa ilmaisimissa on sisäänrakennettu sireeni, jonka teho on 85 dB 3 metrin etäisyydeltä. Lisäksi kaikissa ilmaisimissa on varakäyntiakku sähkökatkojen varalle.

Palovaroittimet pitää testata säännöllisesti, jotta voidaan olla varmoja niiden toimintavalmiudesta. Koska varoittimet tulee asentaa keskelle kattoa, on niihin hankala yltää. EI3000-sarjaan voidaan liittää niin kaapeloitavia kuin langattomiakin etäohjaimia, ja varoittimien testaaminen on huomattavasti vaivattomampaa.

Etäohjaimet mahdollistavat laajemmankin järjestelmän hallinnan turvallisesti ja helposti. Toiminnan testauksen lisäksi, palovaroittimiin kytketyllä etäohjaimella voidaan hiljentää vikahälytykset ja löytää ensimmäisenä hälyttänyt varoitin, jos kiinteistössä on ketjutettuja palovaroittimia.

EI3000-sarja on yhteensopiva 160-sarjan palovaroittimien kanssa, ja yksittäisiä ilmaisimia voidaan korvata. Kuitenkaan EI160-sarjan langaton siirto ei ole yhteensopiva EI3000:n langattoman tekniikan kanssa.

Video: Näin asennat EI3000-sarjan palovaroittimet

Video: Näin ketjutat EI3000-sarjan palovaroittimet