Hanki erinomainen ura Suomen suurimmassa turvatekniikan tukkuliikkeessä ja liity yhä kasvavaan joukkoomme. Meitä on 35 hengen työstään innostunut tiimi edistämässä turvallisuutta.

Autamme ja tuemme työntekijöitä kehittymään ja kasvamaan tehtävissään. Annamme mielellämme mahdollisuuden ottaa vastaan myös uusia haasteita ja työnkuvia organisaatiomme sisällä. Meillä on keskimääräisesti pitkät työurat ja vuosikymmenien kokemus näkyykin työn jäljessä.

Sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava ilmapiiri sekä kiinnostavat ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet auttavat meitä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla; olemmahan saaneet myös Great Place to Work -sertifikaatin ensimmäisena alallamme. Arvot ovat meille tärkeitä sekä sisäisessä että ulkoisessa toiminnassamme:

  • Olemme luotettava kumppani
  • Auttamishalu ja ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä
  • Laatu ohjaa toimintaamme
  • Toimimme tuottavasti

  •  


Palvelukseen etsitään myyntihenkistä asiakaspalvelijaa

Etsimme iloista asiakaspalvelusta innostunutta henkilöä myyntitiimiimme Nokian toimipisteeseen. Tarjoamme hyvän koulutuksen turvatuotteisiin, monipuolisen työtehtävän sekä hyvät etenemismahdollisuudet jatkuvasti kehittyvällä tulevaisuuden alalla. Oletko valmis oppimaan uutta ja kehittymään turvatekniikan ammattilaiseksi?

Työtehtävän ydin on b2b-asiakkaidemme palveleminen noutomyymälässä, puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Olet osa myyntitiimiämme, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös tuotehallinnan ja teknisen tuen tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä hyvää osaamista tietotekniikassa. Katsomme eduksi kiinnostusta tekniikkaan.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja mahdollisuuden kasvaa teknisen alan asiantuntijana. Työkulttuurimme on matalahierarkkinen ja välitön, sekä kunnioitamme yksilön vapautta johtaa omaa työtään. Meillä on modernit työtilat ja olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävä alkaa määräaikaisena, ja jatko on mahdollinen.

Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian Pauli Hyppöselle (yhteystiedot alla).

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.


 

Avoin hakemus

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä haussa olevat työpaikat.
Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi CV:n kera koska tahansa meille:

Pauli Hyppönen
pauli.hypponen@fsm.fi
0207 559 523