Hanki erinomainen ura Suomen suurimmassa turvatekniikan tukkuliikkeessä ja liity yhä kasvavaan joukkoomme. Meitä on 30 hengen työstään innostunut tiimi edistämässä turvallisuutta.

Autamme ja tuemme työntekijöitä kehittymään ja kasvamaan tehtävissään. Annamme mielellämme mahdollisuuden ottaa vastaan myös uusia haasteita ja työnkuvia organisaatiomme sisällä. Meillä on keskimääräisesti pitkät työurat ja vuosikymmenien kokemus näkyykin työn jäljessä.

Sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava ilmapiiri sekä kiinnostavat ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet auttavat meitä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Arvot ovat meille tärkeitä sekä sisäisessä että ulkoisessa toiminnassamme:

  • Olemme luotettava kumppani
  • Auttamishalu ja ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä
  • Laatu ohjaa toimintaamme
  • Toimimme tuottavasti

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä haussa olevat työpaikat. Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi CV:n kera koska tahansa meille. Osoita viestisi Veli-Matti Viitaselle (etunimi.sukunimi@fsm.fi) otsikolla Työhakemus.

Haemme nyt teknisen tukkukaupan ostajaa. 
 
Tehtäviisi kuuluvat nimettyjen toimittajien ostot sekä ostoprosessin kehitys yhdessä muun osto- ja logistiikkaorganisaatiomme kanssa.
 
 
 
Vastaat itsenäisesti ostotilauksista, toimitusten seurannasta ja toimitusreklamaatioista. Teet hankintasopimuksia, neuvottelet toimitusehtoja ja kommunikoit aktiivisesti toimittajiemme kanssa. Tuet myyntiä avustamalla tarjouksissa ja toimitusten seurannassa, sekä pidät yhteyttä huolitsijoihin ja ulkoiseen logistiikkakumppaniimme.
 
 
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä soveltuvaa työkokemusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, ahkera, tarkka ja oma-aloitteinen, työskentelet sujuvasti tiimissä ja kannat mielelläsi vastuuta. Toimittajamme ovat pääosin ulkomaisia, joten sujuva englannin kielen taito on edellytys.
 
 
 
Käytämme Oscar ERP-järjestelmää, joten odotamme vahvaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ja yleisesti hyviä IT-taitoja.
 
 
 
Työpaikka voi sijaita joko Nokian tai Vantaan toimipisteessämme.
 
 
 
Hakemuksen palkkatoiveen pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen veli-matti.viitanen@fsm.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kutsumme heti sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Matti Viitanen p. 0207 559 531.