1. Hinnat ja voimassaolo

 

Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hinnat sisältävät kierrätysmaksun.

 

2. Kurssisidonnaisuus

 

Hinnaston hinnat perustuvat nykyisiin valuuttakursseihin. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja valuuttakurssien muuttuessa ilman ennakkoilmoitusta.

 

3. Maksutavat

 

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu 

Paytrailin tarjoamalle Collector Laskulle saat maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

 

4. Toimitustavat

 

Tarjoamme yleisimmät Postin, Matkahuollon ja Schenkerin toimitustavat. Ennen kello 13 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään samana päivänä (koskee keskusvarastossa olevia tuotteita). Valittavana on myös useita pikatoimitustapoja.

Rahtihinnat määräytyvät painon mukaan, hinnat alkaen 5,90 €.

2h perille

Toimitamme paketin Suur-Helsingin alueelle alle 2 tunnissa kiinteällä 49 € rahtihinnalla! 2h perille -palvelu koskee klo 7.00–15.00 tehtyjä tilauksia ja alle 25 kg paketteja. Suur-Helsingin alueeseen kuuluu Helsinki, Espoo ja Vantaa. Kysy lisää palvelusta asiakaspalvelustamme.

5. Toimitusehdot

 

Hinnat ovat vapaasti rahdinkuljettajalla (FCA Vantaa).

Tilauksen vastaanottaja tai sopimuskumppani vakuuttaa, että toimitettuja tavaroita, jotka kuuluvat asetuksen (EU) 833/2014 12g artiklan soveltamisalaan, ei myydä, viedä tai jälleenviedä suoraan tai välillisesti Venäjälle tai Valko-Venäjälle tai jälleenmyydä mille tahansa kolmannelle osapuolelle, joka ei ole etukäteen sitoutunut olemaan viemättä tällaisia tuotteita tai palveluja Venäjälle tai Valko-Venäjälle

6. Muut palautukset

 

Tehty tilaus on sitova. Kaikista tuotepalautuksista on sovittava myyjän kanssa. Toimitusmyyntituotteita ei voi palauttaa. Varastotuotteiden osalta tuotepalautuksissa asiakkaalle hyvitetään enintään 75 % tavaran kauppahinnasta. Alle 100 euron palautuksissa käsittelykulut ovat lisäksi 30 €. Tuotepalautukset tulee toimittaa alkuperäisessä kunnossa ja tehdaspakkauksessa ohjeineen ja tarvikkeineen 30 vrk:n kuluessa toimituspäivästä.

 

7. Takuuehdot

 

Takuuaika on 24 kuukautta toimituspäivästä, ellei toisin mainita. Takuuaika alkaa tavaran toimituksesta. Takuupalautukset tulee olla palautettuna FSM:lle takuuajan sisällä. Takuu koskee vain valmistus- ja raaka-ainevirheitä. Takuu ei kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia, tai muita välillisiä kustannuksia.

Takuupalautukset tulee pakata asianmukaisesti. Takuu ei kata kuljetusvaurioita. Laitteet tulee palauttaa jännitteettömänä.
Asiakas vastaa tallennusten ja asetusten varmuuskopioinnista

FSM voi valintansa mukaan korjauttaa viallisen tuotteen, vaihtaa viallisen tuotteen ehjään tai vastaavaan tai hyvittää ostohinnan. Mikäli takuupalautukseen toimitetusta tuotteesta ei löydy ilmoitettua vikaa, tarkastuksesta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu ja tarkastettu tuote palautetaan asiakkaalle. Tällöin rahtikustannuksista vastaa asiakas.

Lue tarkemmat takuuehdot täältä.

Huolto

Huollossa vaihdettujen komponenttien takuuaika on 6 kk. Mikäli tuotetta ei korjata, kustannusarviosta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu.

 

8. Takuupalautusohjeet

 

Vian selvittämisessä auttaa tekninen tukemme numerossa 0600 550 744. Tarvittaessa tekninen tuki antaa tapausnumeron, joka lähetetään palautettavan tuotteen mukana takuukäsittelijälle. HUOM! Ilman Tapausnumeroa saapuneita palautuksia ei käsitellä. 

Asiakas vastaa viallisen tuotteen rahdista FSM:lle. Takuupalautukset tulee pakata asianmukaisesti. Takuu ei kata kuljetusvaurioita. Laitteet tulee palauttaa jännitteettömänä. Takuutuotteiden mukana tulee toimittaa mahdolliset tuotteen salasanat ja/tai tunnukset (esim. DSC:n asentajalukitus) sekä liittyvät tuotteet (esim. virtalähteet). Asiakas vastaa tallennusten ja asetusten varmuuskopioinnista.

 

9. Yleisehdot

 

Muilta osin, laitteiden ja palvelujen toimituksiin noudatamme Teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010).

Kaikki mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia.