FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Olemme vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys ja toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistöjen ja alueiden turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet.

Gigaset liiketoimintayksiköllämme on pitkä kokemus verkkotuotteiden alihankkijana ja palveluntuottajana. Suunnittelemme ja toteutamme konesaleihin energiaa säästäviä kokonaisratkaisuja sekä toimitamme moduulirakenteisia valmiskaapeleita, joiden ansiosta laadukkaan ja toimintavarman kaapeloinnin kustannukset ja aikataulut saadaan puristettua minimiin. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.

Myyntikonttorimme ja myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa. Palveluksessamme on parikymmentä turvallisuuden ammattilaista ja liikevaihtoa kertyy noin 12 miljoonaa euroa. Toimintamme on jatkuvassa kasvussa.

Yrityksellämme on Inspectan myöntämät ISO 9001:2015 sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti. Lisäksi yrityksellämme on viralliset paloilmoitinliike-, vartioimisliike- ja rikosilmoitinliikeluvat. Olemme myös Perheyritysten liiton jäsen.

Yritys

Toimipisteet

Henkilöstö