FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Olemme vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys ja toimimme strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuusalan toimijoille ja sähkötukkuliikkeille. Toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki kiinteistöjen ja alueiden turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja IT-mekaniikan tuotteet. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.

Myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa.

Palveluksessamme on noin kolmekymmentä turvallisuuden ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2018 oli 14,6 M€ ja liikevoitto ylitti 1 M€. Kasvua edelliseen vuoteen oli yli 15 %. Toimintamme on jatkuvassa kasvussa.

Yrityksellemme on sertifioidut ISO 9001:2015 laatujärjestelmä ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä sekä turvallisuusalan elinkeinolupa.

Yritys

Toimipisteet

Henkilöstö