FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Olemme vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys ja toimimme strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuusalan toimijoille ja sähkötukkuliikkeille. Toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki kiinteistöjen ja alueiden turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät, suurimpina tuoteryhminä kameravalvonta, paloturvallisuus, tietoverkko- ja tietoliikennetuotteet sekä hälytysjärjestelmät ja hälytysten vastaanotto. Tuotteitamme myyvät sähkötukut sekä maan kattava valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiverkosto.

Myymälämme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa sekä Nokian Kolmenkulmassa.

Palveluksessamme on noin kolmekymmentä turvallisuuden ammattilaista. Liikevaihtoa kertyy noin 19 M€, ja toimintamme on jatkuvassa kasvussa.

Yrityksellemme on sertifioidut ISO 9001:2015 laatujärjestelmä ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä sekä turvallisuusalan elinkeinolupa.

Yritys

Toimipisteet

Henkilöstö