Ajax Fibra

Ajax Fibra on erittäin kehittynyt hälytysjärjestelmä. Sen sydämenä toimii Ajax Hub Hybrid, joka nimensä mukaisesti on hybridikeskus, joten se tukee sekä kaapeloitavia laitteita että langattomia Jeweller-laitteita. Useat Ajax Fibra -laitteet on jo sertifioitu EN-luokkaan 3, ja määrän odotetaan lisääntyvän.

Huom! Ajax Fibra -järjestelmiä voi asentaa vain sertifioidut Ajax-partnerit. Laitteiden käyttöönotto ei onnistu ilman asentajatunnuksia.

Ajax ja Mirasys ovat kehittäneet loistavan integraation, jossa videovalvonnan toiminnallisuuksia voidaan käyttää hälytysjärjestelmässä ja toisin päin! Integraation avulla Ajax-käyttäjä saa pelkän hälytystiedon rinnalle helposti myös videokuvaa tapahtumasta. Saatavilla olevat ominaisuudet ovat esimerkiksi kameran pop-up, PTZ-ohjaus, virtuaalirele ja tallennuksen käynnistyminen.

Tarkista koulutuskalenteri, varaa paikka Ajax Fibra -koulutukseen ja liity mukaan, niin saat oikeudet asentaa järjestelmiä!

Uutta! Serftifiointiin vaadittava koulutus voidaan suorittaa myös takautuvasti 3 kuukauden sisällä ensimmäisestä asennuksesta. Ota yhteyttä myyjääsi saadaksesi määräaikaiset asentajatunnukset ja sopiaksesi koulutuksesta.

Katso Ajax-esittestä kaikki Fibra tuotteet!

Suodattimet

Tuotelaji

EN luokka

Tuoteryhmässä ei ole tuotteita.