DSC

Tuotekoodi: BRAVO6

Sähkönumero: 7138372

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 30 kpl
Keskusvarasto: 12 kpl
Vantaan myymälä: 12 kpl
Nokian myymälä: 6 kpl

63,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Kattoasennus

DMC 8,00 €

Seinäasennus

DMW 8,00 €

DSC PIR-kaksoisliikeilmaisin sisätiloihin kotieläintunnistuksella

Sähkönumero 7138372
Tuotekoodi BRAVO6
Tuoteryhmä Liikeilmaisimet
Valmistaja DSC
EN luokka Taso 2
Ilmoituksen tyyppi Passiivinen infrapuna
Pakkauksen korkeus 53 mm
Pakkauksen leveys 68 mm
Pakkauksen pituus 133 mm
Tunnistusalue 100 °
Tuotemerkki DSC
Lataa tuotekuva

Täsmällinen analyysi

Jos liikeilmaisin ei huomaa eroa tunkeutujan ja kotieläimen välillä, seurauksena ovat aiheettomat hälytykset. Bravo6 on suunniteltu valvomaan tiloja, joissa asuu myös koiria, kissoja ja muita lemmikkejä. Patentoidun linssijärjestelmän ansiosta Bravo6-liikeilmaisin pystyy erottamaan luotettavasti korkeintaan 75 cm korkuiset ja enintään 38 kg painoiset kotieläimet luvattomista tunkeutujista.

Ilmaisin rakentaa ympäristöstä kolmiulotteisen stereokuvan, joka tallettuu ilmaisimen muistiin. Ilmaisin laskee kohteen muutoksen lämpömassan, liikenopeuduen ja liikkeen suunnan. Monimutkainen ohjelmisto analysoi muutokset ja päättelee, onko kysymyksessä ihminen.

Luotettava toiminta

Lämpötilojen muutokset vaikuttavat yleensä olennaisesti liikeilmaisimien toimintaherkkyyteen. Bravo-liikeilmaisimissa on tehokas lämpötilan kompensointi, jonka ansiosta Bravon tunnistus on vakaa ja tasainen lämpötila-alueella 0° - 50°C.

Ei aiheettomia hälytyksiä

Bravo-liikeilmaisin tunnistaa tarkasti tunkeutujan, mutta on erittäin tunteeton häiriölähteille. Miten tämä on mahdollista? Tehokkaampi mikroprosessori, parempi valon suodatus, ainutlaatuinen monitasoinen signaalinkäsittelyohjelmisto sekä huolellisesti suunniteltu, tehokas jännitesuojaus tekee Bravo-ilmaisimet tunteettomiksi häiriölähteille, sellaisille kuten salama, jännitepiikit, staattinen sähköpurkaus, radiohäiriöt, halogeenivalot, fluorisoivat valot, hyttyset ja pölyt.

Patentoitu tunnistus

Kahden limittäin asetetun tunnistuselementin ansiosta Bravo6-ilmaisin pystyy rakentamaan valvonta-alueesta kolmiulotteisen kuvan. Molemmissa tunnistuselementeissä on oma patentoitu, monitasoinen signaalinkäsittelyjärjestelmä. älykäs ohjelmisto päättelee luotettavasti kerätyn informaation ja osaa tehdä selvän eron tiloissa olevan lemmikin ja ihmisen välillä.