Inim

Tuotekoodi: HP330LA000040

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 30 päivää

96,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Opasteet

OH330PNDW 35,00 €
OH330PNRL 35,00 €

Jatkuva valaisu, IP40, -40°C...+50°C 

160-260V AC, keskusakku

Havaintoetäisyys on 30m

LED-valo, jopa 50 000 tunnin käyttöaika

Osoitteelliset Harper turva- ja opastevalaisimet voidaan liittää osaksi kiinteistöautomaatiota Previdia paloilmoitinkeskuksen kautta. Harper valaisimissa on pistetarkka hälytystieto, jolloin jokaista yksittäistä valaisinta voidaan valvoa paloilmoitin- tai kiinteistöautomaation keskuksella. EN-hyväksytyt turvavalaisimet ovat lisenssivapaita, avoimella rajapinnalla. Kytketään keskusakkuun
Jatkuva valaisu, IP40, -40°C...+50°C Harper poistumisvalot hätäuloskäynneille kompakti ja mukautuva. Poistumisvalo kiinnittyy yhdellä kiinnikkeellä, joten se soveltuu kaikkiin asennusolosuhteisiin. Valon havaintoetäisyys on 30m kansainvälisen turvamerkkien standardin mukaan (ISO 7010) Valot voivat katketa milloin tahansa, kun sitä vähiten odottaa. Esimerkiksi sääolosuhteiden, tulipalon, työmaiden tai jopa sähköverkon ylikuormittumisen takia. Poistumisvaloilla varmistat poistumisteiden näkyvyyden rakennuksesta poistumisen helpottamiseksi ja turvaamiseksi.
 • Tekniikka  
  Harperin poistumisvalot käyttävät uuden sukupolven LED-valoja, joille on annettu jopa 50 000 tunnin käyttöaika. LEDit palavat kirkkaana, mutta eivät häikäise ja ne kuluttavat vähän sähköä. Harperin poistumisvaloissa on LiFePO4 akut, jotka ovat pienikokoisia ja ympäristöystävällisempiä, kuin tavalliset nikkeli-kadmium tai nikkeli-metalli akut.

 

 • Valikoima
  Harper-sarja tarjoaa ison valikoiman LED-poistumisvaloja. Malleista löytyy erilaisia autonomisia ja eri kotelointiluokalla olevia valoja, joten sopiva tuote löytyy jokaiseen tarpeeseen. Kahta eri toimintamallia on saatavilla:
  Jatkuva -  Poistumisvalot pysyvät päällä koko ajan sähkönsyötöstä riippumatta. Tämä on normaalisti vaatimuksena poistumisreiteille.
  Ei-jatkuva  - Poistumisvalot kytkeytyvät päälle vasta, kun sähkönsyöttö katkeaa.

 

 • Versiot  
  • Akkuvarmennetut: Kytketään 230V AC verkkoon. Käyttää akkua, kun sähkönsyöttö katkeaa. Akku on laitteen sisällä.

 

  • Itsetestaavat: Poistumisvalossa on mikroprosessori, joka hallinnoi laitetta (On/Off), sen toimintoja ja akkua. Laite suorittaa toiminnan testauksen joka toinen viikko sekä akun testin joka 28. päivä. Tällä tavoin asentaja voi suorittaa huoltotoimenpiteet tarkasti ja vaivattomasti, sillä laite ilmoittaa jokaisesta havaitsemastaan viasta.  • Väyläohjatut: Valoissa on käyttöliittymä joka on sähköisesti eristetty muusta sähköpiiristä. Tämä mahdollistaa ohjauksen väylää pitkin ja jatkuvan valvonnan suoraan käyttöpaneelista. Tapauksissa, joissa yhteys käyttöpaneeliin on estynyt, valo jatkaa itsenäiesti normaalia toimintaa ja noudattaa testisykliä.  • Keskusakustolliset: Näissä ei ole omaa akkua vaan ne kytketään osaksi isompaa akustoa. Toimivat 160-260V AC jännitteellä ja niitä voidaan käyttää tavallisina poistumisvaloina tai osana keskitettyä valvontajärjestelmää.

 

 • Testipainike  
  Monissa Harperin laitteissa on painike, jota painamalla voi suorittaa monia toimintoja. Painamalla nappia kerran, laite suorittaa toiminnan testauksen. Pitämällä nappia pohjassa 5 sekuntia, laite suorittaa autonomiatestin. Jatkuvasti valaisevissa valoissa pitämällä painiketta 2 sekuntia pohjassa himmentää kirkkautta maksimista aina 10% asti. Hätätilanteessa laite palaa kuitenkin täydellä kirkkaudella.