Inim

Tuotekoodi: HP320BA000340

Sähkönumero: 7139251

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 26 kpl
Keskusvarasto: 23 kpl
Vantaan myymälä: 3 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

156,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Lisävarusteet:

Akku

BTLF032152W18 23,00 €

Opasteet

OH320PNDW 17,00 €
OH320PNRL 17,00 €

Lisenssivapaa, avoin rajapinta

Akku 3,2 V / 1,5 Ah, kesto 3 h, lataus 6h

Jatkuva valaisu, LED, jopa 50 000 tunnin käyttöaika

IP40, EN54

Sähkönumero 7139251
Tuotekoodi HP320BA000340
Tuoteryhmä Opastevalaisimet BUS-230V
Valmistaja Inim
Pakkauksen korkeus 55 mm
Pakkauksen leveys 102 mm
Pakkauksen pituus 253 mm
Lataa tuotekuva

Osoitteelliset Harper turva- ja opastevalaisimet voidaan liittää osaksi kiinteistöautomaatiota Previdia paloilmoitinkeskuksen kautta. Harper valaisimissa on pistetarkka hälytystieto, jolloin jokaista yksittäistä valaisinta voidaan valvoa paloilmoitin- tai kiinteistöautomaation keskuksella.

EN-hyväksytyt turvavalaisimet ovat lisenssivapaita, avoimella rajapinnalla.

  • Akku 3,2 V / 1,5 Ah, kesto 3 h
  • Jatkuva valaisu
  • IP40
  • Latausaika 6 h

Huom! Tuote ei sisällä opastemuovia. Voit valita sen tilauksellesi lisävarusteista.


Poistumisvalo kiinnittyy yhdellä kiinnikkeellä, joten se soveltuu kaikkiin asennusolosuhteisiin. Valon havaintoetäisyys on 20 m kansainvälisen turvamerkkien standardin mukaan (ISO 7010)

Valot voivat katketa milloin tahansa esim. sääolosuhteiden, tulipalon, työmaiden tai jopa sähköverkon ylikuormittumisen takia. Poistumisvaloilla varmistat poistumisteiden näkyvyyden rakennuksesta poistumisen helpottamiseksi ja turvaamiseksi.

Tekniikka 

Harper-poistumisvalot käyttävät uuden sukupolven LED-valoja, joille on annettu jopa 50 000 tunnin käyttöaika. LEDit palavat kirkkaana, mutta eivät häikäise ja ne kuluttavat vain vähän sähköä. Harper-poistumisvaloissa on LiFePO4 akut, jotka ovat pienikokoisia ja ympäristöystävällisempiä kuin tavalliset nikkeli-kadmium tai nikkeli-metalli akut.

Valikoima

Harper-sarja tarjoaa ison valikoiman LED-poistumisvaloja. Malleista löytyy erilaisia autonomisia ja eri kotelointiluokalla olevia valoja, joten sopiva tuote löytyy jokaiseen tarpeeseen.

Kahta eri toimintamallia on saatavilla:

  • Jatkuva: poistumisvalot pysyvät päällä koko ajan sähkönsyötöstä riippumatta. Tämä on normaalisti vaatimuksena poistumisreiteille.
  • Ei-jatkuva: poistumisvalot kytkeytyvät päälle vasta, kun sähkönsyöttö katkeaa.

Versiot

  • Akkuvarmennetut: kytketään 230 V AC verkkoon. Käyttää akkua, kun sähkönsyöttö katkeaa. Akku on laitteen sisällä.
  • Itsetestaavat: poistumisvalossa on mikroprosessori, joka hallinnoi laitetta (On/Off), sen toimintoja ja akkua. Laite suorittaa toiminnan testauksen joka toinen viikko sekä akun testin joka 28. päivä. Tällä tavoin asentaja voi suorittaa huoltotoimenpiteet tarkasti ja vaivattomasti, sillä laite ilmoittaa jokaisesta havaitsemastaan viasta.
  • Väyläohjatut: valoissa on käyttöliittymä joka on sähköisesti eristetty muusta sähköpiiristä. Tämä mahdollistaa ohjauksen väylää pitkin ja jatkuvan valvonnan suoraan käyttöpaneelista. Tapauksissa, joissa yhteys käyttöpaneeliin on estynyt, valo jatkaa itsenäisesti normaalia toimintaa ja noudattaa testisykliä.
  • Keskusakustolliset: ei omaa akkua vaan ne kytketään osaksi isompaa akustoa. Toimivat 160-260 V AC jännitteellä ja niitä voidaan käyttää tavallisina poistumisvaloina tai osana keskitettyä valvontajärjestelmää.

Testipainike 

Monissa Harper-laitteissa on painike, jota painamalla voi suorittaa monia toimintoja. Painamalla painiketta kerran, laite suorittaa toiminnan testauksen. Pitämällä painiketta pohjassa 5 sekuntia, laite suorittaa autonomiatestin.

Jatkuvasti valaisevissa valoissa pitämällä painiketta 2 sekuntia pohjassa himmentää kirkkautta aina 10 % asti. Hätätilanteessa laite palaa kuitenkin täydellä kirkkaudella.