Inim

Tuotekoodi: FA/STUDIO

Lisenssivapaa PC-ohjelmisto

Imuverkoston suunnittelu, mitoitus, ylläpito ja huolto

USB tai WiFi (vaatii erillisen moduulin)

3D-CAD -tiedostojen tuki

FA/STUDIO on kattava lisenssivapaa PC-ohjelmisto Inim näytteenottojärjestelmän suunnitteluun, mitoitukseen, ylläpitoon ja huoltoon. Ohjelmistolla voidaan suunnitella koko imuverkosto sekä suorittaa asennettujen laitteiden konfiguroinnit ja käyttöönotto. FA100 täyttää EN54-20 standardin vaatimukset.

FA100-järjestelmä voidaan ohjelmoida USB-liitännän kautta tai langattomasti erillisen FA100WIFI-liitäntämoduulin avulla. Moduuli voidaan joko määrittää WiFi-hotspotiksi tai yhdistää olemassa olevaan langattomaan verkkoon.

3D-CAD -järjestelmään perustuvaan suunnitteluosioon voidaan tuoda AutoCAD-tiedostoja, joihin voidaan piirtää imuputkiverkosto. Ohjelmisto auttaa suunnittelijaa osoittamalla kunkin reiän peittoalueet sekä mahdolliset ehdot ja rajoitukset.

Kun näytteenottoverkosto on suunniteltu, ohjelmisto suorittaa nestedynamiikan laskelmat määrittääkseen kunkin reiän halkaisijan ja laitteeseen asetettavat parametrit sekä ilmoittaa kunkin näytteenottopisteen herkkyyden ja kuljetusajan. Tilauksen tekemistä varten luodaan muokattava materiaaliluettelo.

FA/STUDIO -ohjelmisto sisältää FA100-laitteiden konfigurointitoiminnot, jotka mahdollistavat kaikkien järjestelmäparametrien säätämisen ja mukauttamisen.

Diagnostiikkatoiminnot mahdollistavat järjestelmän parametrien tarkistamisen reaaliajassa ja pääsyn ilmaisimen muistiin, joka sisältää kaikki arvot (savu, virtaus, lämpötila jne.), joista on otettu näytteet muutaman sekunnin välein viimeisten kolmen käyttökuukauden aikana. Kaikki käytön aikana havaitut tapahtumat, kuten hälytykset ja viat, korostetaan näissä kaavioissa.